Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Fonyód - Somogy megye

Családi ház eladó - Fonyód - Somogy megye

69 900 000 Ft

Régi ár: 74 900 000 Ft

Fonyód

HSZ: 2948618 Somogy megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 200 m2 Szobák 7
RENDKÍVÜLI ÁRCSÖKKENÉS!!! Eladásra kínálunk Fonyódon, a városközponttól mintegy 1000 méterre, egy akár több generáció együttélésére is alkalmas három szintes, szintenként külön bejárattal rendelkező, nemrégiben teljesen felújított, kiváló állapotú családi házat. Szintenként konyha, nappali, fürdőszoba valamint háló helyiségek találhatók. A fűtést elektromos energia takarékos hűtő-fűtő klímák, a meleg vizet villany bojlerek biztosítják. Új burkolatok, szaniterek, vezetékek, nyílászárók, redőnyök szúnyoghálóval teszik még értékesebbé az ingatlant. Az udvaron játszótér, szabadtéri sütési, főzési lehetőség, szaletli szolgálja a lakók, vendégek kényelmét. A közelben található a híres fonyódi piac, a fonyódi árok, a horgászok kedvence is. Kényelmes sétával elérjük a város központot, a strandot, a Vigadó teret, hajó és vasút állomást. A közeli autópálya lehajtó is a közlekedést könnyíti. Ha úgy gondolja már az idén itt nyaralhat vagy akár ide költözhet. Megegyezés szerint akár a teljes berendezéssel megvásárolhatja. Remek lehetőség állandó lakhatásra összeköltözőknek, nyaralónak, vendégháznak is.

Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!

Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Ingatlan adatai

Irányár:69 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Somogy megye
Helység:Fonyód
Irányítószám:8640
Alapterület:200 m2
Szobák száma:7
Fűtés:elektromos
  villanyfűtés
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Szintek száma:3
Közművek:villany, csatorna, gáz
Extrák:klíma, amerikai konyha, redőny
Építés éve:1980
Telek terület:478 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Varga Zoltán
SH INGATLAN Somogy-Home Bt.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

79 900 000 Ft

Eladó családi ház

Fonyód

245 m2 6+1
29 000 000 Ft

Eladó családi ház

Fonyód

42 m2 2
68 000 000 Ft

Eladó családi ház

Fonyód

140 m2 6
További hasonló hirdetések