Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Balatonlelle - Somogy megye

Családi ház eladó - Balatonlelle - Somogy megye

146 000 000 Ft

Régi ár: 126 000 000 Ft

Balatonlelle

HSZ: 2943160 Somogy megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 210 m2 Szobák 8
Eladásra kínálunk Balatonlellén a vízpart közelében, attól mintegy 150-200 méterre, egy 665 négyzetméteres telken, az 1970-es évek végén téglából épült, majd nemrégiben teljesen felújított, 210 négyzetméter hasznos alapterületű családi házat. A felújítás során kialakításra került hat apartman. Teljesen új vezetékek, esztétikus nyílászárók, burkolatok, új vizesblokkok, beépített konyhák stb. A földszint és a tetőtér külön használható, külső feljáróval. A földszinten három bejárat, teraszok teszik kényelmesebbé. Külön bejárattal elkészült hátsó épületben szintén szoba, konyha és fürdőszoba található. A fűtést egyedi gáz konvektorok, a meleg vizet energiatakarékos villany bojlerek adják. Az udvaron gépkocsi beálló, gyermekjátszó, szabadtéri grillező, szalonnázó került kialakításra. A közelben kiépített lejáró a vízre, szabad strandok, városközpont, bevásárlási, szórakozási lehetőségek könnyű sétával elérhetők. Az ingatlant teljes berendezéssel kínáljuk. Amennyiben már most megvásárolná, a teljes vendégkört, az előzetes foglalásokkal, megegyezéssel átadjuk. A családi ház remek lehetőség vendégháznak, állandó lakhatásra, akár több generációnak, nyaralónak egyaránt. A közeli autópálya lehajtó, vasútállomás teszi kényelmessé a megközelítést. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!

Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Ingatlan adatai

Irányár:146 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Somogy megye
Helység:Balatonlelle
Irányítószám:8638
Alapterület:210 m2
Szobák száma:8
Fűtés:gáz konvektor
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:bútorozott
Szintek száma:2
Közművek:villany, csatorna, gáz
Extrák:redőny
Telek terület:665 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Varga Zoltán
SH INGATLAN Somogy-Home Bt.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

54 900 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonlelle

65 m2 3
320 000 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonlelle

264 m2 7
59 900 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonlelle

86 m2 2
További hasonló hirdetések