Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Érd - Pest megye

Családi ház eladó - Érd - Pest megye

99 000 000 Ft

Érd

HSZ: 2942680 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 160 m2 Szobák 6
Megvételre kínálok Érd madárneves utcáinál főútvonal mellett, Istvántelep határánál, egy kellemes elosztású, RENDKÍVÜL IGÉNYESEN, jó mínőségű alapanyagokkal felújított, bruttó 200 m2 alapterületű kétszintes családi házat, ami saroktelken épült, körbejárható 728 m2 kerttel.

A ház társasházzá is minősíthető, ezáltal nem kell aggódni a rezsi emelkedéstől az új szabályozás miatt. Az ingatlan energia fogyasztása, normál esetben sem lépi túl a határértéket.
(Az érdi építési hatóságtól megkérve a kedvezményes gáztámogatás, mivel 2 különálló lakásként is funkciónál az ingatlan alsó és a tetőtéri szintje.)

Az épület háromfajta fűtési móddal fűthető télen. az egyik az INVERTERES KLÍMA, KOMBI CIRKÓ és egy VEGYESTŰZELÉSŰ KAZÁN, az utóbbi meghagyták a tulajdonosok, hogyha a gáz szolgáltatás nem megfelelő. Ez a mostani energia árak mellett egy biztonságot adó, alternatív, olcsóbb fűtési lehetőség.

Nettó 160 m2, 6 szobás családi ház, duplakomfortos, 2 garázzsal.


A belső elrendezés nagyon élhető otthont biztosít, nagy terekkel, világos, napfényes 2 tágas nappali és hatalmas étkező-konyha, új modern konyhabútor.
A kapu távirányítóval működtethető és tavalyi évben lett az egész bejárat és környéke viacolorral leburkolva, a külső hőszigetelést és a külső vakolatot kapott a ház.

Saroktelken helyezkedik el, ami 2 bejárattal is rendelkezik ezáltal legalább 4 autó beállásra alkalmas hely van, ami szintén viacolor burkolattal fedett.
A kerti dolgok tárolására pedig egy külön szerszámtároló, ami a garázs mellett helyezkedik el.
A ház alkalmas több generációnak is akár vagy többgyerekes családnak. De tovább gondolva üzleti tevékenységre is kiváló lehetőséget biztosít, ki milyen tevékenységre szeretné használni.
Jó közlekedéssel, közel van az iskola, óvoda, tömegközlekedés, orvosi rendelő, CBA, M7, M6 5 perc autóval.
Az intim kertben található egy nagyobb terasz, ahol egy kemence került megépítésre, ahol azon kívül grillezési és baráti összejöveteleket lehet tartani.

Ingatlan adatai

Irányár:99 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Érd
Irányítószám:2030
Alapterület:160 m2
Szobák száma:6
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:
Közművek:villany, csatorna, gáz
Építés éve:1994
Telek terület:728 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Centrum Otthon
Otthon Centrum


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

108 000 000 Ft

Eladó családi ház

Érd

154 m2 4+1
124 900 000 Ft

Eladó családi ház

Érd

152 m2 4
475 000 000 Ft

Eladó családi ház

Érd

572 m2 13
További hasonló hirdetések