Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Balatonszőlős - Veszprém megye

Családi ház eladó - Balatonszőlős - Veszprém megye

89 000 000 Ft

Régi ár: 101 500 000 Ft

Balatonszőlős

HSZ: 2918759 Veszprém megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 140 m2 Szobák 4
BALATONSZŐLŐSÖN KÜLTERÜLETI, SZÉP TÁJPANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ, MÉG BEFEJEZÉSRE VÁRÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ



Szőlős zártkerti részén, közvetlenül a Tótvázsony felé vezető út mellett kínáljuk eladásra ezt a 3066 m2-es telken álló 140 m2 alapterületű házat, amely 2007-ben épült, tetőtér beépítéses, duplakomfortos, 4 szobás kialakítású. A ház teljes befejezéséig még igényel munkákat, amely az új tulajdonos feladata lesz. A ház még további bővítési lehetőséggel is rendelkezik.



Helyiségei: a földszinten egy 40 m2-es konyha, nappali és étkező, egy gépészeti helyiség, egy fürdőszoba+WC. amely egy olyan, még választható funkciójú helyiségből nyílik, ahol egy szauna elhelyezéséhez alkalmas 3 fázisú villany kiépítésre került. A földszinten egy 20 m2-es, majdani moziszoba előkészítése is megtörtént.



A tetőtérben két nagy méretű hálószoba található (20 illetve 33 m2-es) és egy fürdőszoba, melynek kialakítása az új tulajdonosra vár.



A ház hátsó részén, kert felőli bejárattal egy 20 m2-es tároló található.



Fűtése: Nobo panelokkal (wifivel irányítható) és egy fatüzelésű kazánnal megoldott, ahol a hőleadást radiátorok biztosítják.



A házban riasztórendszer is elhelyezésre került.



A ház homlokzata szigetelt (dryvit), színezése még nem történt meg. Fa nyílászárók kerültek beépítésre. (a földszinti ablakokhoz a szúnyogháló és a redőny már rendelkezésre áll, beépíthető.

A házról lefolyó víz egy 6 m3-es ciszternába érkezik, amit egy házi vízmű működtet.



A telek még nem bekerített, de a szükséges mennyiségű (130db) akácoszlop (3,5m), 180 cm-es magasságú 2-es vastagságú vadháló rendelkezésre áll. A telek szélessége az utcafronton 34 m, a hátsó részén pedig 41 m széles, enyhén emelkedő.



A telken számos termő gyümölcsfa (8 db dió, mandula, alma, körte), egy akácos rész, virágos sziklakert is megtalálható. A telken több autó parkolása is biztosított.

Az ingatlan tulajdoni lapon : zártkert, „Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület”, tehát nem kifüggesztés köteles. Tehermentes, gyors birtokbaadás lehetséges.



Balatonszőlős Veszprémtől való távolsága kb 20km, Balatonfüred kb 7 km. Szép, déli fekvésű birtok, rövid, 1 km-es sétával elérhető a Picit más étterem, a legközelebbi füredi, Esterházy strand 9 km, buszmegálló 180 m.



A szomszédos telkek méretük miatt nem beépíthetőek, ezért a végtelen nyugalom hosszú távon garantált.



Remek választás, ha a környéken keres csendes, természetközeli területet illetve kiváló – végig aszfalt úton történő – illetve tömegközlekedéssel is elérhető megközelítése miatt szálláshely kialakítására is alkalmas.



Építész- és ingatlanközvetítő irodánk minden hiteles szakmai segítséget meg tud adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

Kérje az ingatlan részletes tájékoztató anyagát!

Kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat illetve látogasson el honlapunkra: ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti!

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Balatoni ingatlanguru – több mint közvetítő

Ingatlan adatai

Irányár:89 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Veszprém megye
Helység:Balatonszőlős
Irányítószám:8233
Alapterület:140 m2
Szobák száma:4
  kazán
Szintek száma:2
Közművek:villany
Extrák:riasztó, amerikai konyha
Építés éve:2007
Telek terület:3 066 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Margit Molnár
Balatoni Ingatlanguru


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

154 900 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonszőlős

145 m2 6
99 000 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonszőlős

103 m2 4
66 600 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonszőlős

65 m2 2
További hasonló hirdetések