Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

eladó - XIV.kerület - Budapest

eladó - XIV.kerület - Budapest

35 000 000 Ft

Régi ár: 36 000 000 Ft

XIV.kerület, Alsórákos

HSZ: 2913220 Sárrét park Budapest
Kategória eladó Típus - Alapterület 55 m2 Szobák 2+1
Kizárólag aTurbo360 Ingatlan kínálatában eladó, 55 nm-es, ZÖLDÖVÖZETI lakás, PANORÁMÁS KILÁTÁSSAL!

EGYETEMISTÁKNAK, ELSŐ LAKÁSVÁSÁRLÓKNAK, BEFEKTETŐKNEK KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT !

Eladó Bp. XIV. ker. egyik közkedvelt helyén, Sárrét parkban, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, TEHERMENTES, 2, (5) szobás lakás! Rendkívül ALACSONY REZSI költség! Az ingatlan a Parkban helyezkedik el, CSENDES KÖRNYÉKEN, kiváló INFRASTRUKTÚRÁVAL, többek között buszok is 2 percre! PARKOLÁS INGYENES! A társasház jól karbantartott, jól áll az épület. Több komoly felújítást is végeztek az épületen: így az összes nyílászáró cseréje megtörtént, valamint a VILLANY GERINCVEZETÉK a lépcsőházban szintén ki van cserélve. Egy lakószinten 3 lakás található. + Az épület további előnye, hogy 2 bejáratos. A 2. be ill. kijáraton közvetlenül ZÖLDÖVEZETBE érkezünk. JÁTSZÓTÉR , PARKOK is 1 percre. Kiváló környezet, leinformálható szomszédok, kertvárosi hangulatban.

A lakás LERÁCSOZOTT folyosó részen helyezkedik el. Az ingatlanhoz pince tároló lehetősége is adott. EGYEDI MÉRÉS is van. Ennek következtében, RENDKÍVÜL ALACSONY a REZSI költség! KÖLTSÉGOSZTÓKAT TEHEM Kft olvassa le.

HATALMAS MŰANYAG ABLAKOK körben minden helyiségben, gyakorlatilag a lakást körbe süti a nap. Délelőtt a nappali irányában, délután már a háló, fürdő, konyha felől érkezik a napsütés. Rendkívül TÁGAS, VILÁGOS, JÓ LEVEGŐJŰ, CSENDES otthon, jó hangulatú környezetben, PANORÁMÁS kilátással a budai hegyekre is. Redőny van, ABLAKOS a KONYHA, GÁZ is bekötve. KÜLÖN BEJÁRATÚ FÜRDŐ, WC! Szobákban laminált parketta. Előtérben, vizes blokkokban, járólap, csempe. VÍZÓRÁK cserélve. A lakás alakításának több lehetősége adott. Így a kamra kibontva, de akár könnyedén visszaépíthető. Beépített szekrény is eltávolításra került, tágas a tér, igény szerint variálható. Internet, kábel tv szolgáltatók: DIGI, UPC. A közművek fogyasztásának elszámolása egyedi mérőórák szerint történik.

Az ingatlanhoz tartozik TÁROLÓ is! Tiszta, rendezett lépcsőház, leinformálható szomszédok.. Az épület további előnye: MINDKÉT oldalán van ki ill. bejárat. Közvetlen közelben ZÖLDÖVEZET, sportolási lehetőségek, játszótér, stb. BIZTONSÁGOS környék! Kiváló infrastruktúra!! Könnyen megközelíthetőek: orvosi rendelő, gyógyszertárak, piac, posta, bankok, Rossman, DM, könyvtár, szolgáltatók, élelmiszer üzletek,( LIDL,ALDI, SPAR,CBA, STB.) számtalan étkezési lehetőség, stb. A környéken bölcsőde óvoda, iskola. Pólus, Ázsia center, autóval 5-8 perc. Kiváló tömegközlekedés: BKK megállók a közelben, Busz 25, Troli 74 és 74/A, 2 percre!

Autóval: M3, M0 közel, jó parkolási lehetőség!

PARKOLÁS INGYENES.

Felszíni beálló, illetve garázs közelben bérelhető.

A lakás BEFEKTETÉSNEK, KIADÁSRA is kiválóan alkalmas!

Hétvégén is hívjon bizalommal!

DÍJMENTES HITEL ELŐ MINŐSTÉS, JELZÁLOGHITEL, CSOK, Babaváró kölcsön, LTP (Erste, Fundamenta) ügyintézés! Bank független szakértőink 13 banki partnert tudnak versenyeztetni, így az Ön számára a legkedvezőbb megoldást tudják kínálni.

Ingatlan adatai

Irányár:35 000 000 Ft
Kategória:eladó
Megye:Budapest
Helység:XIV.kerület, Alsórákos
Városrész:Alsórákos
Irányítószám:1142
Cím:Sárrét park
Emelet:3. emelet
Alapterület:55 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Fűtés:távfűtés, egyedi mérővel
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:átlagos
Parkolás:utcán, nem fizetős
Kilátás:panoráma
Szintek száma:3
Közművek:vízóra, kábeltv
Extrák:kaputelefon, redőny
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Anna Mária Szabó
Turbo360 Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

57 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

45 m2 2
42 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

36 m2 1
59 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIV.kerület

64 m2 2+1
További hasonló hirdetések