Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Balatonalmádi - Veszprém megye

Családi ház eladó - Balatonalmádi - Veszprém megye

174 999 000 Ft

Régi ár: 179 000 000 Ft

Balatonalmádi

HSZ: 2902936 Veszprém megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 254 m2 Szobák 7
BALATONALMÁDI FELKAPOTT RÉSZÉN, KÖZEL A TERMÉSZETHEZ KÍNÁLUNK ELADÁSRA 4 ÉVE ÉPÜLT IGÉNYES LAKÓINGATLANT KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL. TÁGAS, VILÁGOS NAGY TEREK, REMEK ELRENDEZÉS, MODERN MEGOLDÁSOK JELLEMZIK A HÁZAT. LEHET  AKÁR NAGYOBB CSALÁD  ÁLOMOTTHONA ÉS JÖVEDELMEZŐ BEFEKTETÉST IS EGYBEN. 
AZ ÉPÜLET 3 BEJÁRATTAL RENDELKEZIK, AZ ALSÓ ÉS FELSŐ SZINT KÜLÖN-KÜLÖN IS HASZNÁLHATÓ ÉS HASZNOSÍTHATÓ, EGYMÁSTÓL ELSZEPARÁLT, DE BELSŐ LÉPCSŐHÁZON KERESZTÜL ÁTJÁRHATÓ. 
A FÖLDSZINTI TÁGAS ELŐTÉREN KERESZTÜL JUTUNK AZ 50 NM-ES LAKÓTÉRBE, AHOL FELSZERELT KONYHA, KÉNYELMES ÉTKEZŐ ÉS ÓRIÁS NAPPALI VAN EGY LÉGTÉRBEN. EZEN KÍVÜL MEGTALÁLHATÓ 3 SZOBA, 12,5 NM-ES FÜRDŐ HELYISÉG, KÜLÖN WC. A LÉPCSŐHÁZ, AMI A FELSŐ SZINTRE VISZ, KÜLSŐ ÉS BELSŐ BEJÁRATON KERESZTÜL IS MEGKÖZELÍTHETŐ. A SZÜLŐI HÁLÓ SAJÁT GARDRÓBBAL ÉS KÜLÖN BEJÁRATTAL RENDELKEZIK.
A NAGY BELMAGASSÁGÚ TETŐTÉRBEN IGAZÁN KOMFORTOSAN ÉREZHETJÜK MAGUNKAT A RENGETEG TERMÉSZETES FÉNYNEK ÉS MAGASÍTOTT FALAZATNAK KÖSZÖNHETŐEN. ITT 4 SZOBA PLUSZ NAPPALI, TEAKONYHA, FÜRDŐ ÉS FEDETT TERASZ TALÁLHATÓ.
AZ INGATLAN KANDALLÓVAL FELSZERELT, AMI AZ EGÉSZ ALSÓ SZINTET BEFŰTI, EZEN KÍVÜL ELEKTROMOS PANELEKKEL ELLÁTOTT (TÁVOLRÓL IS MŰKÖDTETHETŐ). MINDÉT LAKÁS KÜLÖN-KÜLÖN IS LÉGKONDÍCIONÁLT. AZ EGÉSZ INGATLAN HÁROMRÉTEGŰ MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKKAL, REDŐNYÖKKEL, MINŐSÉGI, MÉRETRE SZABOTT BEÉPÍTETT BÚTOROKKAL ÉS IGÉNYES BURKOLATOKKAL VAN ELLÁTVA.
A TELKEN BELÜL 2 AUTÓNAK ALKALMAS NYITOTT GARÁZS TALÁLHATÓ, A HÁZ ELŐTT PEDIG TOVÁBBI PARKOLÓHELYEK TALÁLHAÓAK. A KERTBEN AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER MŰKÖDIK.
KIVÁLÓ VÁLASZTÁS, REMEK LEHETŐSÉG CSALÁDOKNAK, TÖBB GENERÁCIÓNAK, VÁLLALKOZÁSOKNAK, AKÁR OTTHONT, NYARALÓT, BEFEKTETÉST VAGY ÜDÜLŐT SZERETNÉNEK VÁSÁROLNI. LEGYEN ÖNÉ EZ A KIVÁLÓ INGATLAN
TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT ÉS A MEGTEKINTÉS ÜGYÉBEN KERESSE IRODÁNKAT: LAKÁSKULCS INGATLAN IRODA, BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8. AURA HOMES TÁRSASHÁZ NYUGATI OLDAL

Ingatlan adatai

Irányár:174 999 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Veszprém megye
Helység:Balatonalmádi
Irányítószám:8220
Alapterület:254 m2
Szobák száma:7
Fűtés:elektromos
  villanyfűtés
Ingatlan állapota:újszerű
Szintek száma:2
Építés éve:2018
Telek terület:826 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Valkó Ágnes
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

64 900 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonalmádi

70 m2 2
147 000 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonalmádi

170 m2 5
349 000 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonalmádi

485 m2 12
További hasonló hirdetések