Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

Családi ház eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

113 000 000 Ft

Régi ár: 120 000 000 Ft

Székesfehérvár

HSZ: 2892271 Fejér megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 255 m2 Szobák 5
SZÉKESFEHÉRVÁRON, Öreghegyen, nappali + 4 hálószobás, 255 m2-es, jó állapotú, otthonos családi ház dupla garázzsal, nagy pincével ELADÓ. I.á.: 113 M Ft, Tel.: 06(20)3370 424 Ingatlanséta: https://my.matterport.com/show/?m=46EfaLHXYgR
A TELEK téglalap alakú, 1142 m2-es, teljesen körülkerített. Az épületet gondozott, füvesített kert öleli körbe, hatalmas fenyőfával, bokrokkal. A családi, baráti együttlétre kiválóan alkalmas terület teljesen védett a kíváncsi tekintetek elől, az utcafront felől nem lehet belátni. Maga az épület a telek hátsó részén fekszik. 
A HÁZ 1983-ban épült téglából, majd 2020-ban korszerűsítésre került. Az ingatlan redukált alapterülete 255 m2. Földszinten található a lakóterület nettó 128 m2-en, melynek elrendezése: nappali, 4 külön nyíló hálószoba, tágas konyha-étkező, 2 fürdőszoba: az egyik káddal, a másik zuhanyzóval, külön wc-kézmosó, közlekedő. A napfényes, szélvédett terasz 17 m2-es.Az épület alatti pinceszinten összesen 136 m2 terület található, itt helyezték el a kondenzációs kazánt, rengeteg tárolási terület kapott itt helyet, illetve egy nagyobb tér, ahol pl. konditerem is kialakítható.A 2 állásos garázs földszinti elhelyezkedésű, mérete 50 m2, innen közvetlen bejárat vezet az előszobába. A garázs mögötti tároló 38 m2-es.
KÜLSŐ megjelenésében az épület egy lapos tetős épület, és bár a 80-as években épült, küllemében egy modern, fiatalos ház benyomását kelti. Tervezésekor fontos szempont volt, hogy kintről minél több napfény érkezzen be, ezért a szobák délnyugati tájolásúak.
BELÉPVE egy nagyon barátságos, meleg hangulatú családi otthonba érkezünk. A ház belső elrendezése rendkívül praktikus és jól átgondolt. A nappali-konyha-étkező és terasz területe elkülönül. A hálószobák és fürdőszobák egy oldalsó folyosóról nyílnak és nem a nappaliból. Ezzel lehetőség nyílik például arra, hogy este a gyerekek zavartalanul pihenjenek, míg a szülők még filmet néznek, vagy vendégeket fogadnak. A konyha majdnem új, jó ízléssel megválasztott bútorzattal, gépesítéssel, a tárolást megkönnyítő kamrával rendelkezik. A konyha-étkezőtől a nappalit egy elhúzható üvegajtó választja el, ami különösen főzéskor igen praktikus.Szintén a praktikumot dicséri, hogy a ház duplakomfortos, két fürdőszobája van. A kádas fürdő retró hangulatú, a zuhanyzós fürdőszoba modernebb.
MŰSZAKI szempontból az épület jó állapotú, a külső falakon 8 cm-es szigeteléssel. A 2 éve történt felújítás során új kondenzációs kazán és új konyha került beépítésre. A hűtést-fűtést 2 klíma segíti. Az ablakok redőnnyel felszereltek, a terasz felől motoros redőnyt építettek be. Az épületben vízlágyító berendezés működik.  
GYERMEKES családok részére minden szempontból rendkívül jó választás ez a ház! Bőven van hely arra, hogy egy nagyobb család is kényelmesen éljen itt, és később, akár már unokákkal bővülve, egy-egy nagyobb ünnepre összegyűlve mindenki elférjen. 
KÖZLEKEDÉS szempontjából ideális, hogy a háztól 1 perc sétatávolságra buszmegálló található, mely segíti a család nagyobb gyerekeinek önálló közlekedését.
I.á.: 113 M Ft,
Tel.: 06(20)3370 424
Vevőink, érdeklődőink részére az ingatlanközvetítés természetesen ingyenes!

 

Ingatlan adatai

Irányár:113 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Fejér megye
Helység:Székesfehérvár
Irányítószám:8000
Alapterület:255 m2
Szobák száma:5
Fűtés:gáz
Ingatlan állapota:
Szintek száma:2
Építés éve:1983
Telek terület:1 142 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth Erika
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

109 000 000 Ft

Eladó családi ház

Székesfehérvár

120 m2 4
64 900 000 Ft

Eladó családi ház

Székesfehérvár

103 m2 3
64 900 000 Ft

Eladó családi ház

Székesfehérvár

157 m2 4
További hasonló hirdetések