Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Balatonlelle - Somogy megye

Családi ház eladó - Balatonlelle - Somogy megye

139 000 000 Ft

Balatonlelle

HSZ: 2833796 Somogy megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 239 m2 Szobák 9
Eladásra kínálunk Balatonlelle frekventált utcájában, a Balaton parttól mintegy 1000 méterre, 998 négyzetméteres telken az 1990-es években téglából épült,három szintes kitűnő lehetőségeket rejtő, akár több generáció együttélésére is alkalmas családi házat.A szintek külön bejárattal rendelkeznek, mind külső és belső lépcsőn elérhető. Szintenként konyha, négy fürdőszoba, nappalik és hálószobák találhatók. A fűtést és a meleg vizet kombi gázkazán biztosítja. Kiegészítő fűtésként egy egyedi vízteres cserépkályha is rendelkezésre áll. Az épület szigetelt, a nyílászárók újak, három rétegű üveggel, redőnnyel, szúnyoghálóval szereltek,a felső szint klimatizált. A telken hatvan négyzetméteres garázs, ami apartmanokká alakítható, műhely, fatároló, szaletli, szalonna sütő, grillező, medence szolgálja a kényelmet. bevásárlási, szórakozási lehetőségek, közintézmények könnyű sétával elérhetőek. A telek két utcára nyílik,parkosított, a szomszédoktól jól elszeparált zöld növényzettel. A családi ház akár teljes berendezéssel is megvásárolható. Remek lehetőség vendégháznak, panziónak, össze költözőknek. Rendkívül kedvező áron kínáljuk, rövid idő alatt beköltözhető.Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze?

Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!

Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében. Megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon.

Ingatlan adatai

Irányár:139 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Somogy megye
Helység:Balatonlelle
Irányítószám:8638
Alapterület:239 m2
Szobák száma:9
Fűtés:gáz cirkó
  kandalló
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Szintek száma:3
Közművek:villany, csatorna, gáz, vezetékes telefon
Extrák:hőszigetelés, kaputelefon, klíma, amerikai konyha, redőny
Építés éve:1980
Telek terület:998 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Varga Zoltán
SH INGATLAN Somogy-Home Bt.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

54 900 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonlelle

65 m2 3
320 000 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonlelle

264 m2 7
59 900 000 Ft

Eladó családi ház

Balatonlelle

86 m2 2
További hasonló hirdetések