Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Veszprém - Veszprém megye

Családi ház eladó - Veszprém - Veszprém megye

149 000 000 Ft

Régi ár: 160 000 000 Ft

Veszprém

HSZ: 2829931 Veszprém megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 243 m2 Szobák 6+1
A ház kisebbik része kő és tégla építésű, melyet 2003-BAN két lakásos lakóházzá BŐVÍTETTEK hozzáépítéssel és tetőtérbeépítéssel. A két lakórész KÜLÖN KÖZMŰ órákkal rendelkezik. A kisebbik, 81,37 m2-es (2.) lakás tetőtéri beépítés, saját lépcsőházzal, melynek hasznos lakóterülete a tetőtér miatt 43,97 m2. Itt egy nagy fürdőszobát, egy hálót és egy igazán tágas nappalit találunk, melyben a konyha-étkező rész is megtalálható.

     A nagyobbik (1.) lakás földszintje 110,52 m2, a tetőtéri rész 51,05 m2, melyből a hasznos lakótér a tetőtér miatt 33,76 m2. Ebben a lakrészben a földszinten egy méretes, világos szobát találunk, melyet jelenleg nagy, családi étkezőnek használnak. Ezzel szemben egy HATALMAS KONYHÁBA érkezünk, melyet kiegészít egy kisebb étkező rész is. Innen indul a tetőtérbe vezető lépcső is. A konyhából tovább haladva, balra a zuhanyzós fürdőszoba van, vele szemben a kazánház, balra pedig a valóban NAGY MÉRETŰ, VILÁGOS NAPPALI található. A nappaliból nyílik a hálószoba nagy gardróbbal. A tetőtérben két tágas szobát és egy fürdőszobát találunk. Az egyik szobában, melyet jelenleg edző szobának használnak, egy négy személyes FINN SZAUNA is megtalálható.

   A lakás alatt 29,84 m2-es PINCE helyezkedik el, melyet egy tárolóra és egy hangulatos boros pincére osztottak el.

  A ház mögött közvetlenül nagyobb társaság számára is KÉNYELMES MÉRETŰ TERASZT alakítottak ki, melyet kitekerhető árnyékolóval is elláttak. Az kertből POMPÁS PANORÁMA tárul elénk a várra. A kert végében KERTI SÜTÖGETŐ hely egy tároló helyiséggel teszi kellemesebbé a zárt udvarrészt. Az ingatlan bejárata térkővel BURKOLT, FEDETT, két autó számára alkalmas KOCSIBEÁLLÓ.

   Mindkét lakórész fűtése saját GÁZKAZÁNNAL, RADIÁTOROS ÉS PADLÓFŰTÉSES kombinációval van megoldva. A nagyobbik lakás hatalmas nappalijában egy igényesen megépített, GYÖNYÖRŰ CSERÉPKÁLYHA teszi hangulatosabbá a téli estéket. A nappaliban FŰTŐ-HŰTŐ KLÍMÁT is felszereltek. Az ingatlan REZSIJE, mind a villany mind a gázfogyasztás tekintetében BŐVEN BELEFÉR A TÁMOGATOTT KVÓTÁBA!

  Kiválóan alkalmas két család együtt költözéséhez, befektetésnek, nagyobb családnak egyaránt. NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is! kisebbik lakás: https://my.matterport.com/show/?m=v8s8X3WcoX7

  Nagyobbik lakás: https://my.matterport.com/show/?m=vmCJTggoS6T 

    HÍVJON, hogy az Ön otthona legyen ez a nagyszerű lehetőségeket kínáló ingatlan!

Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Ingatlan adatai

Irányár:149 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Veszprém megye
Helység:Veszprém
Irányítószám:8200
Alapterület:243 m2
Szobák száma:6
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Parkolás:beállóhely
Kilátás:panoráma
Szintek száma:2
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2003
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:680 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Csordás János
Csordás Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

82 900 000 Ft

Eladó családi ház

Veszprém

120 m2 0
117 900 000 Ft

Eladó családi ház

Veszprém

145 m2 4
379 000 000 Ft

Eladó családi ház

Veszprém

303 m2 5
További hasonló hirdetések