Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Ipari ingatlan eladó - Szeged - Csongrád megye

Ipari ingatlan eladó - Szeged - Csongrád megye

29 000 000 Ft

Régi ár: 32 000 000 Ft

Szeged

HSZ: 2818013 Csongrád megye
Kategória eladó Típus ipari ingatlan Alapterület 100 m2 Szobák 3+1
Sürgősen eladó!!!

 

Szeged Baktó területe igazi család házas paradicsom. Itt vállalkozni is a legjobb lehetőség. Ez az álma most teljesülhet ennek az ingatlannak a megvásárlásával.

 

Használati megosztással kialakított mintegy 160 m2 telekrészen eladó egy 110 m2-es önálló épület. Az épület áll egy nagyobb kb. 90 m2-es teremből, valamint a szükséges mellékhelyiségből,l illetve kialakításra került egy kisebb iroda rész is. Öltöző és konyha kialakítása megoldható. A telek leválasztása folyamatban van, ügyvéd által készített használati megosztás szintén megoldásra vár.

 

További hasznosítását tekintve bármilyen vállalkozást lehet benne folytatni, elég nagy a belmagassága, akár raktárnak is alkalmas, szükség esetén targoncával is járható. De lehet itt egy jó konditerem, (és hozzá simán elfér benne  pl. egy jakuzzi, és/vagy szauna, stb.), vagy lehet moziszobát kialakítani az összes hangulati elemmel. És még rengeteg ötlet van a hasznosításra. Az épület felújításra vár, de átépítése is lehetséges, melynek során létrehozható egy 2-3 szobás lakóingatlan. Ehhez minden közmű rendelkezésre áll, az elektromos energia ellátás pedig 380V-os ipari áram. Ez az épület az utcáról önálló bejáraton keresztül megközelíthető. 

 

Tömegközlekedés helyben van, Szeged bármely pontja remekül elérhető. A kert, és az utcai növényzet elrejti a házat és lakóit, így az utcai zajok nem jutnak be az ingatlanba. Nézze meg, álmodja meg és vegye meg, hogy teljesüljenek az álmai. ehhez mindenben tudok segíteni, hívjon bizalommal.

Ingatlan adatai

Irányár:29 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ipari ingatlan
Megye:Csongrád megye
Helység:Szeged
Irányítószám:6728
Alapterület:100 m2
Szobák száma:3
Félszobák száma:1
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:üres
Parkolás:garázs
Kilátás:utcai
Szintek száma:1
Felújítás éve:2012
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1983
Felújítás éve:2012
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:160 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Hitter Ferrenc
Rókusi Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések