Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Telek eladó - Tihany - Veszprém megye

Telek eladó - Tihany - Veszprém megye

150 000 000 Ft

Tihany

HSZ: 2785858 Veszprém megye
Kategória eladó Típus telek Alapterület 684 m2 Szobák
TIHANYBAN RÉSZPANORÁMÁS, ÖSSZKÖZMŰVES BELTERÜLETI TELEK ELADÓ – AKÁR ÉRVÉNYES ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYEL IS

Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése, látványos táji és természeti adottságokban bővelkedő község a Balatonba nyúló Tihanyi-félszigeten. A természeti értékek védelmének elismeréseként, hazánkban harmadikként a Tihanyi-félsziget is elnyerte az Európa Diplomát.

684 nm-es (17,5 m széles), aszfaltúton megközelíthető belterületi építési telket kínálunk eladásra Tihany Ősközség csendes mellékutcájában. A telekről részpanoráma nyílik a Belső-tóra.

Tulajdoni lapon : „kivett beépítetlen terület”.

A telek jogerős építési engedéllyel rendelkezik egy lakást, 6 apartmant és egy dupla garázst tartalmazó, szintenként 136 nm-es épületre, melynek látványtervét a fotók között láthatja. (a tervdokumentáció árát a telekár nem tartalmazza)

Amennyiben egyedi elképzelésekkel szeretné új tulajdonosa beépíteni a telket, a rendezési terv Lf3 építési övezet előírásai vonatkoznak rá:

- az elhelyezhető épület: lakó; gazdasági; kereskedelmi, szolgáltató; szálláshely jellegű; igazgatási, iroda; hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális; kulturális, közösségi szórakoztató rendeltetést is tartalmazhat.

- legfeljebb egy épület helyezhető el, melléképület nem létesíthető. Az épület maximum két önálló rendeltetési egységet tartalmazhat.

- a beépítettség legnagyobb mértéke 20% , oldalhatáron álló beépítési móddal , nagysága legfeljebb bruttó 180 m2 lehet

- legnagyobb megengedhető terepszint alatti beépítettsége 20 %

- legnagyobb épületmagasság 5,0 m , a legnagyobb homlokzatmagasság legfeljebb 6,0 m

- minimális zöldfelületi arány 60 %

Közművek : villany, víz, gáz és csatorna bevezetve.

Elhelyezkedése : az Apátság 600 m, a Rév 3 km, a Gödrösi strand 2,5 km, buszmegálló 400 m távolságra található.

A Tihanyi-félsziget számos vonatkozásban egyedülálló nemcsak hazánkban, Európában is. Különleges földrajzi helyzete, mai tájképi megjelenése, földtani és történeti emlékei, ritka növény- és állatfajai mind-mind a legszebb és legféltettebb kincseink közé emelik.

Tihany nem csak a Balaton, de Magyarország gyöngyszeme is, a 60- as évek óta hazai és külföldi turisták által tömegesen látogatott hely. Vonzereje elsősorban az apátsághoz kapcsolódó történelmi és kulturális emlékek, valamint az egyedülálló természeti környezet ötvözve a Balaton kínálta felüdüléssel. A tihanyi ingatlan örök értéket képvisel.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

- megbízható ügyvédi háttér

- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése

- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése

- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés

Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:150 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:telek
Megye:Veszprém megye
Helység:Tihany
Irányítószám:8237
Alapterület:684 m2
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Margit Molnár
Balatoni Ingatlanguru


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

245 000 000 Ft

Eladó telek

Tihany

1954 m2 0
165 000 000 Ft

Eladó telek

Tihany

1023 m2 0
További hasonló hirdetések