Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Mezőgazdasági telek eladó - Balatonszabadi - Somogy megye

Mezőgazdasági telek eladó - Balatonszabadi - Somogy megye

98 000 000 Ft

Régi ár: 120 000 000 Ft

Balatonszabadi

HSZ: 2767937 Somogy megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület 22 551 m2 Szobák
Eladásra kínálunk Balatonszabadi Külső hegy területén egy Balatonra rész panorámás 22.551 négyzetméter alapterületű birtokot. Az ingatlan a következő területeket tartalmazza: 6304 nm szántó, 5593 nm gyümölcsös, szántó és gazdasági épület, 2219 nm gyümölcs kert, 1869 nm szőlő, 10001 nm szántó és út. A területen kettő gazdasági épület, ólak, disznóól, füstölő, szárnyas ólak és udvar. találhatók. Az épületekben egy 6 állásos és egy három állásos lóbox, lómosó ad lehetőséget ló tartásra. Az egyik ingatlan tetőterében egy lovász lakás került kialakításra, benne két szoba, konyha, fürdőszoba alkotják a helyiségeket. Az épület földszintjén is találunk egy fürdőszobát. Az épületek falazata, tetőszerkezete kiváló állapotú, a belső terek felújításra szorulnak. A teljes terület be van kerítve, elektromos kapuval ellátva. Fúrt kútból jön az ivóvíz minőségű víz, áram van. A terület felső részéről gyönyörű panoráma a Balatonra. Azonnal birtokba vehető, tehermentes ingatlan amely remek lehetőség gazdálkodásra, vendég ház, lovarda kialakítására. Páratlan, szomszédmentes környezet, csend, nyugalom, madár csicsergés. További információ, megtekintés egyeztetés után a megadott telefonszámon. Szeretné megvásárolni?

Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!

Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Ingatlan adatai

Irányár:98 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Somogy megye
Helység:Balatonszabadi
Irányítószám:8651
Alapterület:22 551 m2
Építés éve:1970
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Varga Zoltán
SH INGATLAN Somogy-Home Bt.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

98 000 000 Ft

Eladó mezőgazdasági telek

Balatonszabadi

200 m2 2
98 000 000 Ft

Eladó mezőgazdasági telek

Balatonszabadi

22941 m2 0
További hasonló hirdetések