Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

Családi ház eladó - Tatabánya - Komárom-Esztergom megye

28 450 000 Ft

Régi ár: 74 000 000 Ft

Tatabánya

HSZ: 2719888 Komárom-Esztergom megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 77 m2 Szobák
A Homes4you Magyarország egyik vezető készház építő vállalata, mely liapor házak építésével foglalkozik. Vállaljuk családi házak építését 60 - 286 m2-ig, földszíntestől-emeletesig, garázzsal, szikla kerttel, medencével,.....! Alaptól – Prémiumig! A megadott árban telkek nem szerepelnek és nem meglévő ház! HOMES4YOU Liapor kész-házak az okos döntés! Szerkezetkésztől - külső készen - emelt fűtés készen - kész állapotig!

Homes4You Sági Károly Komárom-Esztergom megye régió vezetője tel.:+3670/4534368

Ahogy a legjobban megéri: 60-77 m2-es ház ára szerkezetkészen: 28.450.000 Ft + áfa

Az alapár tartalmazza:

változtatások nélküli terv adaptációt (az esetleges változtatások extra költségeket jelenthetnek)

szigetelt lemezalapot,

a külső és belső liapor falakat 275 cm-es panelmagassággal,

elektromos kiállások előkészítései

víz vezetékek helyének horonymarásai

tetőszerkezetet, (szeglemezes rácsos tartós szerkezet) 25 fokig

tető héjazatot (betoncserép borítással, Bramac Római Novo)

e-napló vezetését 

 

Mi valóban építünk is, nem csak hirdetünk! Hívjon most és nézzünk meg egyet együtt! Várjuk Önt saját bemutató parkunkba Siófokra, Győrbe, vagy valamelyik ház fal állítására! Minden héten két alkalommal tudjuk fogadni az érdeklődőket. Minden házunk energetikai besorolása minimum BB! 

Zöld hitelezhető! Modern, hőszivattyús mennyezet hűtés/fűtéssel. Napelemmel kiegészítve az energetika AA is lehet! Várható átadás: a megrendeléstől számított 6 – 8 hónap. 
Műszaki tartalom: A standard külső kulcsrakész állapot tartalmazza: Külső látványterveket, komplett hatósági egyeztetést, egyszerűsített bejelentést, E-napló vezetést, lezárást, felelős műszaki vezetést, a szigetelt lemezalapot, (Standard rétegrend szerint) Külső és belső Praefa liapor falazatot. 20 cm EPS homlokzati hőszigetelést, külső vakolást, színezést, a tetőszerkezetet, a tetőhéjazatot (Bramac Novo cserép, antracit, vörös, barna színekben) teljes bádogozást, a héjazat színében, német gyártmányú 3 rétegű, 6 légkamrás kívül színes, belül fehér nyílászárókat. Hőszivattyús fűtés/hűtés akár szellőztetéssel és napelemes rendszerrel is!
A standard kulcsrakész állapot tartalmazza:
erős- és gyengeáramú szerelvényezést (Legrand Valena kapcsoló család). 30 cm fújt Cellulóz mennyezetszigeteléssel. Gipszkarton álmennyezetet, glettelést, festést, burkolásokat, szanitereket, beltéri ajtókat a weboldalunkon található műszaki specifikáció szerint.KIMAGASLÓ MŰSZAKI tartalom! MINŐSÉGI anyagfelhasználás!
Banki finanszírozás és engedélyeztetés szempontjából is teljes értékű masszív ház! A kivitelezőnek sok referencia háza megtekinthető! Az építkezés menete gyors, pontosan előre tervezhető, az emberi tényező minimális (számítógép tervezi, gyártósor gyárt), kevés munkaóra szükséges, ezért költséghatékony! Kulcsrakész átadás akár 6 hónapon belül! (amennyiben a banki procedúra nem hosszabbítja meg a határidőket) Nézze meg weboldalunkat, ahol rengeteg plusz információt talál a technológiáról és házainkról! Más telken is építünk Önnek! Pontos árat egy személyes találkozó és az igények felmérése után tudok adni.
Bővebb információért hívjon bizalommal! Találkozzunk minél előbb, a kapacitásaink végesek! Hitelügyintézésben, CSOK-ban tudunk segíteni. Személyesen is várjuk Önt a siófoki, győri bemutatóparkunkban, vagy az aktuális telken! 

Ingatlan közvetítés - Biztosítások - Hitelügyintézés - Napelemes rendszerek értékesítése - LIAPOR házépítés - Hőszivattyúk ­­- Klímák! Kérem, hívja a 0670/4534368-as számot!

Hívjon most és építsük meg álmai házát! 

Ingatlan adatai

Irányár:28 450 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Komárom-Esztergom megye
Helység:Tatabánya
Irányítószám:2800
Alapterület:77 m2
Fűtés:geotermikus
Energetikai besorolás A
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:újépítésű alapkivitel
Felszereltség:üres
Parkolás:garázs
Kilátás:panoráma
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna
Jellemzők:lift, akadálymentes
Extrák:klíma
Építés éve:2220
Szerkezet:tégla
Telek terület:800 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Sági Károly
Express House


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

75 000 000 Ft

Eladó családi ház

Tatabánya

98 m2 2+2
59 900 000 Ft

Eladó családi ház

Tatabánya

110 m2 4
65 000 000 Ft

Eladó családi ház

Tatabánya

110 m2 4
További hasonló hirdetések