Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - VII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - VII.kerület - Budapest

72 900 000 Ft

VII.kerület

HSZ: 2702403 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 74 m2 Szobák 1
Eladó a VII. kerületben a Dob utcában, egy 3 emeletes lift nélküli téglatársasház földszintjén, 3 szobás, K-i valamint D- i fekvésű, utcai és udvari nézetű, konvektoros fűtéses, saját vízórával felszerelt, egyedi hangulatú, modern stílusban felújított, tágas terekkel rendelkező lakás.
A ház, amelyben a lakás található az 1900-as évek elején épült hagyományos falazattal. A külső és belső homlokzat jó állapotú. A lépcsőház tiszta és rendezett. A lakóközösség kulturált. A lakásba belépve egy kis előszoba fogad. Innen tudjuk a több helyiséget megközelíteni. Az előszobából nyílik a konyha. A konyhában egy igényes egyedi tervezésű konyhabútor került beépítésre minőségi gépekkel felszerelve. A konyhában van elegendő munkafelület és tároló rész. A konyhabútor a vételár részét képzi. Jobb kéz felől az udvari nézetű szoba található. A szoba a fekvésének és a kettő nagy ablaknak köszönhetően világos. A konyhából nyílik egy kis közlekedő. A közlekedőből nyílik az épített zuhanyzófülkés kialakítású fürdőszoba és WC. Tovább haladva egy hall rész található, amelyben a vendégek fogadására alkalmas bár sarok került beépítésre. Tovább haladva a lakás legnagyobb helyisége nyílik az impozáns méretekkel rendelkező nappali. A lakás belmagasságát kihasználva az élettér növelve lett. A felső részen egy hálószoba valamint egy gardrób szoba található. Ajánlom a lakást fiataloknak, fiatal pároknak, családosoknak, valamint befektetőknek kiadásra. Kiváló választás azoknak, akik nem szeretnének, felújítással foglakozni valamint értékelik a minőségi felújításoknak és a praktikus megoldásokat.

Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot, ígérem nem fog csalódni!

Műszaki: fűtés- konvektor, meleg víz-hőtárolós villanybojler, burkolat-laminált parketta és járólap, villany és vízvezetékek cserélve, ablakok-korszerű műanyag, bejárati ajtó-több ponton záródó biztonsági

Környék: Középső-Erzsébetváros
Közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges. Pár perc sétára boltok, iskolák, óvodák, gyógyszertárak

Közeledés:
villamos:4-6
trolibusz:73M,74,76
metró: M2 Blaha Lujza tér (hivatkozási szám: M92534)

Ingatlan adatai

Irányár:72 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:VII.kerület
Irányítószám:1073
Emelet:Földszint
Alapterület:74 m2
Szobák száma:1
Fűtés:gáz konvektor
Ingatlan állapota:felújított normál
Építés éve:1
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horváth György
Eliteduo ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

132 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

VII.kerület

95 m2 4
125 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

VII.kerület

105 m2 3
34 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

VII.kerület

47 m2 1
További hasonló hirdetések