Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Szeged - Csongrád megye

Családi ház eladó - Szeged - Csongrád megye

72 300 000 Ft

Szeged

HSZ: 2681361 Csongrád megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 120 m2 Szobák 3+1
Szeged-Kiskundorozsma területének egyik legjobb helyén eladó egy remek állapotban lévő családi ház, kiválóan használható 1000-es portával. A ház kényelmes 120 m2-vel ideális otthon lehet bármely családnak. Minden szoba külön bejáratú. A közlekedő-előszoba együttes egy része a különböző helységekbe való bejutást teszi lehetővé, a másik része pedig a közép tájon elhelyezkedő konyha-étkezőhöz kapcsolódik. A tágas, szobányi fürdőben van kád is és tusoló is. A WC külön helységben kapott helyet.

A helységek hidegburkolatai különlegesek, a szobák pedig egyedi, intarziás parketta burkolást kaptak. Az egyedileg gyártott fa nyílászárók hibátlanul működnek, az impozáns konyhabútor szintén egyedi tervezésű és kivitelezésű.     
A ház rendelkezik klímával, valamint cirkó és vegyeskazán fűtési rendszerrel. A padlófűtést radiátoros hőleadók segítik. Az elektromos hálózat minden terhelést bír, az ipari áram fázisai kerültek szétosztása. 
A telken található egy önálló garázs szerelőaknával, amely a pince funkciót is ellátja. Mellette megépült egy kétállásos garázs is amely jelenleg jól felszerelt asztalos műhelyként használatos. (Ideális vevő lenne egy asztalos - vagy hasonló szakmabeli - vevő, aki a gépparkot is átvehetné. A garázsok mellett kocsiszín és kisebb tároló helység is rendelkezésre áll.
Az ingatlan teljes felújítása 2000-ben történt meg. A hátsó főfal egy részének kivételével minden tégla, a 40 cm-es falak nem igényelnek hőszigetelést. A födém hőszigetelése megoldott. Az ingatlant riasztó rendszer védi.      
A széles utcafront további építkezési lehetőségeket rejt magában, de az automata öntözővel és fúrt kúttal ellátott kert ideális pihenő terület az egész család részére. A műhely funkcióból adódóan az ingatlanra való bejutás gépjárművel - teherautóval - is megoldott. A tömegközlekedés és Dorozsma központja pár perc gyaloglással könnyen elérhető.
Ha egy műszakilag megbízható, esztétikailag jól kinéző, praktikus elrendezésű családi házat keres akkor ezt mindenképp érdemes megnéznie és ajánlatot tennie rá.

Ingatlan adatai

Irányár:72 300 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Csongrád megye
Helység:Szeged
Irányítószám:6791
Alapterület:120 m2
Szobák száma:3
Félszobák száma:1
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:garázs
Szintek száma:1
Felújítás éve:2000
Közművek:ipari áram, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:1970
Felújítás éve:2000
Szerkezet:tégla
Telek terület:1 000 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Hitter Ferrenc
Rókusi Ingatlaniroda


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

102 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szeged

127 m2 5
102 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szeged

122 m2 5
102 900 000 Ft

Eladó családi ház

Szeged

118 m2 5
További hasonló hirdetések