Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

üzlethelyiség eladó - Balatonboglár - Somogy megye

Üzlethelyiség eladó - Balatonboglár - Somogy megye

189 000 000 Ft

Balatonboglár

HSZ: 2671001 Somogy megye
Kategória eladó Típus üzlethelyiség Alapterület 200 m2 Szobák
Eladásra kínálunk Balatonboglár imádott strandja, a Jankovich telepi strand közvetlen közelében egy új üdülő park szomszédságában egy 478 négyzetméteres parkosított telken az 1980-as évek közepén téglából épült, majd folyamatosan bővített és felújított közel 400 négyzetméter alapterületű, kiválóan bevezetett és jelenleg is jól működő, a vendégek által hőn szeretett vendéglátó egységet.



Az ingatlan a következő egységekből áll: Söröző, lángos és pecsenyesütő büfé, fagyizó és játék terem.



1986 óta egy tulajdonos kezében lévő egység állandó személyzettel, remekül működik. Az elmúlt évtizedek fáradságos munkája után, a tulajdonos szeretné átadni egy fiatalabb korosztálynak, hogy megérdemelt pihenését elkezdhesse.



A vendéglátó egység a vízparttól mintegy 60 méterre, több társas ingatlan szomszédságában található. Össz közműves, 6X40 Amper plusz 3X16 Amper és 3X10 amper áram ellátottságú. Korszerű, felszerelt konyha, kiszolgáló helyiségek, személyzeti és vendég mosdók, hatalmas teraszok tartoznak hozzá. Egész szezonban telt házas üzemelés jellemzi.



Kedvező vételár és gyors megtérülés. Remek lehetőség befektetésnek. Profi vendéglátósok, szakmát szeretők figyelmébe ajánlom.



Teljes berendezéssel azonnal birtokba vehető.Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!

Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.

Ingatlan adatai

Irányár:189 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:üzlethelyiség
Megye:Somogy megye
Helység:Balatonboglár
Irányítószám:8630
Alapterület:200 m2
Építés éve:1985
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Varga Zoltán
SH INGATLAN Somogy-Home Bt.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

159 000 000 Ft

Eladó üzlethelyiség

Balatonboglár

200 m2 0
További hasonló hirdetések