Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Ikerház eladó - XXIII.kerület - Budapest

Ikerház eladó - XXIII.kerület - Budapest

79 900 000 Ft

Régi ár: 78 500 000 Ft

XXIII.kerület

HSZ: 2622693 Budapest
Kategória eladó Típus ikerház Alapterület 104 m2 Szobák 3
Budapest XXIII.-ik kerületében Soroksár-Felsőn eladó egy ikerházi felújított lakás. Az ingatlan nettó 104 m2-es + 15m2 fedett terasz, és 34m2 pince rész. Falazata B30-as tégla 12cm-es szigeteléssel. A tetőt pala fedi. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, használati megosztási szerződéssel rendelkezik.
A földszinten előszoba, nappali, konyha-étkező, (a konyhában az újonnan beépített IKEA konyhabútor a vételár részét képezi). Egy külön WC kézmosóval, egy kamra ami most háztartási helységként funkciónál. A konyhából nyílik még a garázs és pince lejáró is.
Az emeleten két tágas hálószoba és egy kádas fürdőszoba, WC-vel található. Az egyik hálószobában tolóajtós beépített szekrény került kialakításra, melyhez tartozik 2db éjjeliszekrény, valamint egy komód is, melyek szintén a vételár részét képezik. A pince részen található a kazánház, valamint a garázs is. A ház fűtése WOLF kondenzációs kombi gázcirkóval megoldott, napkollektoros rásegítéssel, Puffertartállyal, emeleteként termosztáttal. Nyílászárók műanyag, redőnnyel-szúnyoghálóval. Az alsó és felső szinten 1-1db 3,5kW Gree klíma lett felszerelve. A ház biztonságáról DSC riasztórendszer, valamint az udvaron Hikvision kamera rendszer gondoskodik Az ingatlanra motoros tolókapun keresztül tudunk behajtani, két gépjármű részére kialakított térkövezett parkoló rész lett kialakítva. A parkosított és füvesített részeken automata öntözőrendszer került kiépítésre. Csendes, nyugodt kertvárosi környezetben épült ház, jó szomszédokkal. Az ingatlan osztatlan közös tulajdon, ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztási szerződéssel rendelkezik. A közlekedés jó, HÉV és Busz megálló a közelben.
Az irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és Bank semleges hitel ügyintézőnk is igény szerint rendelkezésére áll.
Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Ingatlan adatai

Irányár:79 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:ikerház
Megye:Budapest
Helység:XXIII.kerület
Irányítószám:1238
Alapterület:104 m2
Szobák száma:3
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújított normál
Parkolás:garázs
Kilátás:kertre néző
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Állapot kívül:felújított normál
Szerkezet:tégla
Telek terület:259 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Molnár József
Ingatlancorner Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

54 900 000 Ft

Eladó ikerház

XXIII.kerület

95 m2 2+2
85 900 000 Ft

Eladó ikerház

XXIII.kerület

88 m2 5
137 500 000 Ft

Eladó ikerház

XXIII.kerület

150 m2 6
További hasonló hirdetések