Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - Siófok - Somogy megye

Tégla lakás eladó - Siófok - Somogy megye

100 815 000 Ft

Régi ár: 91 650 000 Ft

Siófok

HSZ: 2589220 Somogy megye
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 53 m2 Szobák 2
ÚJ PROJEKT A BALATON SZERELMESEINEK
Az ingatlan fekvése egy tágas, nagy felületű lakóövezet tovább fejlesztését jelenti ezen a relatív hatalmas területen, ahol panorámás vízparti lakások kerülnek átadásra. Az árak, lakóingatlan révén, 5 %-os Áfát tartalmaznak.
Siófokon, ez a hangulatos, 71 lakásos újépítésű társasház projekt a gondos és alapos tervezői munka eredményeként kerül megvalósításra közvetlenül a vízparton. A tervezés során fontos szempont volt a praktikum, a használhatóság, a fenntarthatóság, melyet a korábban már többszáz lakás és nyaraló tervezésének, megépítésének és értékesítésének tapasztalatai, valamint a vásárlói visszajelzések figyelembevételével végezték.
A lakások közvetlen vízparti elhelyezkedése és igényes tervezése mellett, a minőségi kivitelezés az apartmanok legjobb kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítja a vevő számára.
Ez a lakás akár egy második otthont is kínálhat Önnek, ahol egész évben élvezheti a kényelmet, a természet közelségét, a tiszta és friss levegőt, Európa legszebb selymes vizű tavának varázsát.
A közelben kajak kenu centrum, sup, kisvitorlások, motorcsónak, vízi-bicikli, nyugalmat árasztó fíling a kora reggeli kocogáshoz, kerékpározás kilométereken keresztül közvetlenül a vízparton, közben csodálva az álomszép panorámát.
A földszinti lakások kertkapcsolattal rendelkeznek a kisgyerekes családok előnyére, az emeleti lakások Balatonra néző élhető méretű terasszal rendelkeznek.
A lakások alapterülete 53 és 120 m2 közöttiek optimális méretű teraszokkal, a ház tetőszintjén pedig korlátozott számú exkluzív panorámás grill és napozó tetőteraszok vásárolhatók saját használatra, ahol az egyedi víz- és áramvétel is biztosított.
A beépített anyagok kiválasztásánál a magas minőség elengedhetetlen szempont, az elválasztó falak fokozott hangszigetelésűek, az épület külső hőszigetelési rendszere 15 cm vastag. A födémekben 4 cm vastag hő/hangszigetelő táblák akadályozzák meg a függőleges irányú hangterjedést. A nappalikból és hálószobákból a korlátlan panoráma élvezetét nyújtó, időtálló rozsdamentes, szálcsiszolt oszlopokkal és kapaszkodókkal, valamint ragasztott biztonsági üvegkorlátokkal készült teraszok garantálják.
Az emeletek kényelmes megközelítését 13 személyes lift szolgálja ki.
A nyílászárók természetesen 3 rétegű üvegezéssel készülnek, külső oldalon antracit színben. A közös területeket, folyosókat, teraszokat I. osztályú szürke, fagyálló kőporcelán lapokkal burkolják. A lakások fűtését és hűtését központi LG Multi V-5 hőszivattyús rendszer látja el, már a 2023-as év energetikai szabványainak megfelelően, amely különösen energiahatékony üzemeltetést tesz lehetővé. A szobákba, nappalikba felszerelt beltéri egységek az évszakok szerinti léghűtést és légfűtést is biztosítják, melyek előnye a helyiségek rendkívül gyors lehűtése vagy felfűtése.
A telken található két újépítésű társasház lakói kizárólagos kerthasználatot kapnak, ahol a kikapcsolódás érdekében gyermekjátszótér és kültéri medencék kialakítására kerül sor.
Az ingatlan előtt húzódó több mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, sportolási lehetőséget kínáló kölcsönző helyekkel, valamint igényesen kialakított büfékkel szolgál az itt nyaralók számára.
A lakópark területére a biztonság érdekében csak egyedi azonosítású beléptető rendszerrel lehet belépni.
A VÁRHATÓ ÁTADÁS: 2023 JÚNIUSA
Minden további információért várom telefonhívását, vagy levelét e-mailben!
Tel.: 0620 248 9824
Mail: pervein.magdolna@lakaskulcs.hu

Ingatlan adatai

Irányár:100 815 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Somogy megye
Helység:Siófok
Irányítószám:8600
Alapterület:53 m2
Szobák száma:2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Pervein Magdolna
Lakás&Kulcs Kft


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

109 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Siófok

52 m2 1+1
108 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

Siófok

44 m2 2
139 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

Siófok

67 m2 0
További hasonló hirdetések