Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

A lovas sportoknak szentelt nagybirtok kiemelkedő adottságokkal!

Vendéglátó egység eladó - Izsák - Bács-Kiskun megye

2 100 000 EUR

Izsák

HSZ: 2549296 Bács-Kiskun megye
Kategória eladó Típus vendéglátó egység Alapterület 600 000 m2 Szobák 13
A lovas sportoknak szentelt nagybirtok kiemelkedő adottságokkal!

Hatalmas, belovagolható területek, erdők-mezők, patakok és tavak, generációkon átívelő lovász hagyományok, a lovaknak és a lovaglásnak a szeretete!
Teljesen felszerelt birtokunk és rendezvényközpontunk készen áll a növekedésre, a térség legnagyobb lovas-központjának, vagy akár az új birtokos saját elképzeléseinek a megvalósítására, és akár valami új, valami egyedülálló megteremtésére!

A birtok a több száz négyzetkilométeres Kiskunsági Nemzeti Park közvetlen szomszédságában, összefüggően mintegy 60 hektáron terül el, teljesen körbekerítve, önálló működésre és gazdálkodásra alkalmasan. Lovas centrum, ahol a fő irányzat a western lovaglás, a western lovak tenyésztése és kiképzése.
A ranch jelenleg is üzemel, átlagosan 75%-os foglaltság mellett folyamatosan fogadja a lovagolni vágyókat. A vendégek rendelkezésére állnak magasan képzett lovak, kültéri és beltéri pályák, valamint a több száz négyzetkilométeres Kiskunság!

Miért válassza a mi birtokunkat az ingatlanbefektetéséhez?
A terület méretéből egyenesen következik a lehetőségek kiemelkedően széles tárháza!
A tér hatalmas. A lóállomány, a kiszolgáló személyzet, és minden rendelkezésre álló körülmény professzionális. Növeljük a vendégszámot, vele a nyereség megugrik. Ehhez szükséges az új gazda, az új szemlélet, további szálláshelyek sora, és akár a szolgáltatási körök bővítése, az új energia, a működő tőke célirányos befecskendezése! A jelenlegi tulajdonosi kör az új tulajdonos igénye esetén az értékesítés után is, egy névleges tulajdonrész megtartása mellett, további egy-másfél évig biztosítja a birtok üzemeltetéséhez szükséges tudást, tapasztalatot, garantálva a sikeres fejlődést és a befektetés biztonságát!

A terület értékállósága nem kérdéses, hiszen ekkora terület, ilyen felszereltség és ilyen lehetőségek ritkán állnak össze egyetlen helyen, egy időben! Aki egyszer is belekóstolt egy birtok felépítésébe és irányításába, az pontosan tudja, mekkora munka, mekkora erőfeszítés és milyen hosszú idő szükséges egy olyan egységes és működő sport-, és vendéglátó-ipari egység megteremtéséhez, amely a sok viszontagság és izzadság után már örömet, sikereket és hasznot is hoz tulajdonosának.
Mi most egy kivételes lehetőséget biztosítunk az ingatlan-együttesünk értékesítése révén, amivel Magyarország, a magyar puszta közepén rövid időn belül létrehozható, megalkotható egy akár egész Európában is egyedülálló lósport és szabadidőközpont!
Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.

Ingatlan adatai

Irányár:2 100 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:vendéglátó egység
Megye:Bács-Kiskun megye
Helység:Izsák
Irányítószám:6070
Emelet:Földszint
Alapterület:600 000 m2
Szobák száma:13
Fűtés:elektromos
Nyílászárók:műanyag
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:2
Közművek:villany, ipari áram, víz
Jellemzők:bővíthető, akadálymentesíthető
Extrák:finn szauna, infraszauna, medence, jacuzzi, öntözőrendszer, automata kapu
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bosnyák Zoltán
MIK Magyar Ingatlan Központ


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések