Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Kastély a szőlőben, grandiózus élettér és rendezvényhelyszín a beltérben!

Kastély eladó - Gyöngyös - Heves megye

111 000 000 Ft

Gyöngyös

HSZ: 2462889 Heves megye
Kategória eladó Típus kastély Alapterület 1 200 m2 Szobák 4
Kastély a szőlőben, grandiózus élettér és rendezvényhelyszín a beltérben!

Eladásra kínálunk a Gyöngyös és Abasár között elterülő szőlőtermő terület közepén egy háromszintes, összesen közel 1.200 m2-es, többfunkciós épületet, amely méretéből és adottságaiból adódóan remek lehetőséget kínál egy grandiózus rezidencia, egy nem mindennapi családi fészek kialakítására.

A felújítással, az építkezés befejezésével egy egyedi családi kastély építhető fel, ami lehet még egyszerre étterem és borház, rendezvényterem bálteremmel, esküvők, fogadások, exkluzív partik ideális helyszíne!

Másfél hektár művelés alól kivett udvar, közepén egy múlt századi, három szintes kúria megkezdett felújítással, újjáépítéssel.

Földszint: Előtér és fogadó szint, hatalmas belső tér. Étterem, különterem, szociális helyiségek. Három különálló lakrész, vendégfogadó, recepció, társalgó. Hátul vendéglátó-méretű konyha és kiszolgáló helyiségei, raktárak.
Emelet: vendéglátásra alkalmas, elszeparált galériák, raktár, valamint a szint külső folytatásaként egy 350 m2-es terasz.
Pinceszint: hatalmas kapacitású bortároló hordók, valamint klasszikus, részben egységekre tagolt, téglafalazatú boltíves pince az épület teljes hosszában. Újabb hatalmas, rendezvényteremmé alakítható tér.

A teljes birtok és tanya egy nagyobb turisztikai és idegenforgalmi fejlesztés kiinduló alapja is lehet, amely fekvéséből és méreteiből adódóan kivételes lehetőséget tud biztosítani a térség befektetőinek.

Ha egy igazán egyedi, a térség múlt századi hangulatát máig megőrző borházat, bortanyát keres, amit saját tervei alapján varázsolna újjá, alakítaná páratlan, felső kategóriás otthonná, vagy akár kiemelt rendezvények helyszínének, amennyiben keresi a régi épületek sokat sejtető különlegességeit, akkor ez az a birtok, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.

Ingatlan adatai

Irányár:111 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:kastély
Megye:Heves megye
Helység:Gyöngyös
Irányítószám:3200
Emelet:Földszint
Övezeti besorolás:Külterület
Alapterület:1 200 m2
Szobák száma:4
Erkély/terasz összmérete:350 m2
Fűtés:egyéb
Nyílászárók:fa
Komfort:komfort nélkül
Ingatlan állapota:felújítandó
Parkolás:beállóhely
Kilátás:panoráma
Szintek száma:3
Közművek:villany, ipari áram, víz, emésztő
Jellemzők:üres, alápincézett, akadálymentesíthető
Telek terület:15 298 m2

Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bosnyák Zoltán
MIK Magyar Ingatlan Központ


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések