Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Szálloda, hotel, panzió eladó - Szigetszentmárton - Pest megye

Szálloda, hotel, panzió eladó - Szigetszentmárton - Pest megye

390 000 000 Ft

Régi ár: 350 000 000 Ft

Szigetszentmárton

HSZ: 2322656 Dunapart-felső Pest megye
Kategória eladó Típus szálloda, hotel, panzió Alapterület 1 760 m2 Szobák
Szigetszentmárton Kis-Duna partján jól működő, tehermentes, bejáratott, nyereséges, 200 fős kapacitású ifjúsági tábor profilváltás miatt eladó teljes felszerelésével együtt. A tábor Pest megyében, Budapesttől 25km-re délre, 7.146m2 területen helyezkedik a Kis-Duna partján. Ingatlant kerítés választja el a vízparttól, így gyerekek véletlenül nem eshetnek a vízbe. A vízparton 2 stég található a tábor előtt, melyből az egyiket aktívan használjuk kaja-kenu-sárkányhajó sportolásra. Ingatlan mellett önkormányzat kezelésében bajnoki futballpálya, edzőpálya és több ezer m2 füves, ligetes terület található. Kis-Duna szabad strand 200méterre, ráckevei termálfürdő 1 HÉV megállóra található. A tábor területén 1700m2 hasznos területtel kisházak és 2 nagyobb téglaépület biztosítja a szállást, rendezvényekhez termeket, konyhát, étkezőt és személyzeti szállást. Helyszín szálláskapacitása 200 férőhely, termek méretei: 1 db 150m2-es, 1 db 110m2-es és 1db 50m2-es. 120m2-es konyha kapacitása 200-300 fő kiszolgálására alkalmas, de átalakítással több is kihozható belőle. Belső étkező 50fős, ezért egy teraszrész lett kialakítva további 150 fő leültetéséhez. Ingatlan víz, csatorna, áram, gáz közművekkel és internet/tv szolgáltatással kompletten ellátott.
Családi vállalkozásként sajátként üzemeltetjük a helyszínt. A nyári kapacitást teljes mértékben kihasználjuk értékesítő nélkül is és tavaszi-őszi csoportok bevételeiből a rendszeres karbantartásokat tudjuk fedezni. Tavaszi-őszi időszakban fűthető kapacitás 150 fő, mely tehetséges értékesítővel sokkal hatékonyabban kihasználható lenne. A fűtési rendszer fagyállóval van feltöltve, így téli időszakra költségminimalizálás végett a vízrendszer téliesíthető, ha nincs vendég.

Vételár részeként üzleti terv, üzemeltetési leírás, 2 hónapnyi betanítás, meglévő ügyfélkör és elérhetőségek, weboldal, engedélyekkel rendelkező tehermentes cégek (külön szállásra és külön étkezésre) is biztosított, ha van rá igény.

Vételár megtérülési ideje a jelenlegi üzleti tervet követve 8-10 év. Természetesen a tavaszi-őszi lehetőségek hatékonyabb kiaknázásával gyorsabb megtérülés érhető el.

Irányár: 390.000.000 Ft
 

Ingatlan adatai

Irányár:390 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:szálloda, hotel, panzió
Megye:Pest megye
Helység:Szigetszentmárton
Irányítószám:2318
Cím:Dunapart-felső
Alapterület:1 760 m2
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:átlagos
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:parkra néző
Felújítás éve:2019
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:2000
Felújítás éve:2019
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:7 146 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Sipos Mónika
Lakásból Otthon


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések