Családi ház eladó - Budakeszi - Pest megye

Családi ház eladó - Budakeszi - Pest megye

255 000 000 Ft

Budakeszi

HSZ: 3492786 Makkos utca Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 290 m2 Szobák 4+2
Álmai Otthona Budakeszin: Panorámás Családi Ház Szaunával!

Engedje, hogy elvarázsolja ez a lenyűgöző, 5 szobás, 3 fürdőszobás családi ház Budakeszi festői környezetében! Egy igazi ékszerdoboz, amelyet nemcsak otthonnak, hanem kiváló befektetésnek is tekinthet.

Képzelje el, ahogy családjával vagy barátaival élvezhetik a ház minden szegletét: az elegáns nappalit, ahol szívesen töltenek együtt időt, és a kényelmes szaunát, ahol egy hosszú nap után ellazulhatnak. A 3 modern fürdőszoba garantálja a zavartalan készülődést minden reggel, míg a tágas szobák lehetőséget adnak arra, hogy mindenki megtalálja a saját kedvenc kuckóját – legyen szó gyerekszobáról, otthoni irodáról vagy vendégszobáról.

Ez az ingatlan a luxus és a praktikum tökéletes elegye. Kényelmes teraszáról lélegzetelállító kilátás nyílik a környező természetre, így minden reggel úgy érezheti, mintha egy nyaralóparadicsomban ébredne! Ráadásul a két autós beállási lehetőség, az automata öntözőrendszer és a teljes közműellátottság biztosítja, hogy az élet itt egyszerű és gondtalan legyen.

A családi házas övezet nyugodt hangulata és a közeli iskolák, szolgáltatások közelsége minden kényelmet megad, miközben Budapest pezsgése csupán egy karnyújtásnyira található. Alacsony fenntartási költségeinek köszönhetően ez az otthon nemcsak hangulatos, hanem praktikus is – ideális választás azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy valóra váltsa álmait Budakeszin! Hívjon még ma, és nézze meg személyesen ezt az igazi gyöngyszemet!

Ingatlan adatai

Irányár:255 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Budakeszi
Irányítószám:2092
Cím:Makkos utca
Alapterület:290 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:2
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:újszerű
Parkolás:beállóhely
Kilátás:panoráma
Szintek száma:3
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2004
Szerkezet:tégla
Telek terület:806 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Exner Róbert
Alexandra Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

269 000 000 Ft

Eladó családi ház

Budakeszi

300 m2 9
165 000 000 Ft

Eladó családi ház

Budakeszi

116 m2 4+1
135 000 000 Ft

Eladó családi ház

Budakeszi

150 m2 4
További hasonló hirdetések