adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Budakeszi 
Makkos utca 

Hivatkozási szám: 3492786
Adatlap: https://mik.hu/danagabriella/ingatlan/3492786
Ingatlan adatai
Irányár: 255 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 879 310 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 290 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: újszerű
Szobák száma: 4+2
Építés éve: 2004
Szintek száma: 3
Telekterület: 806 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Álmai Otthona Budakeszin: Panorámás Családi Ház Szaunával!

Engedje, hogy elvarázsolja ez a lenyűgöző, 5 szobás, 3 fürdőszobás családi ház Budakeszi festői környezetében! Egy igazi ékszerdoboz, amelyet nemcsak otthonnak, hanem kiváló befektetésnek is tekinthet.

Képzelje el, ahogy családjával vagy barátaival élvezhetik a ház minden szegletét: az elegáns nappalit, ahol szívesen töltenek együtt időt, és a kényelmes szaunát, ahol egy hosszú nap után ellazulhatnak. A 3 modern fürdőszoba garantálja a zavartalan készülődést minden reggel, míg a tágas szobák lehetőséget adnak arra, hogy mindenki megtalálja a saját kedvenc kuckóját – legyen szó gyerekszobáról, otthoni irodáról vagy vendégszobáról.

Ez az ingatlan a luxus és a praktikum tökéletes elegye. Kényelmes teraszáról lélegzetelállító kilátás nyílik a környező természetre, így minden reggel úgy érezheti, mintha egy nyaralóparadicsomban ébredne! Ráadásul a két autós beállási lehetőség, az automata öntözőrendszer és a teljes közműellátottság biztosítja, hogy az élet itt egyszerű és gondtalan legyen.

A családi házas övezet nyugodt hangulata és a közeli iskolák, szolgáltatások közelsége minden kényelmet megad, miközben Budapest pezsgése csupán egy karnyújtásnyira található. Alacsony fenntartási költségeinek köszönhetően ez az otthon nemcsak hangulatos, hanem praktikus is – ideális választás azoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy valóra váltsa álmait Budakeszin! Hívjon még ma, és nézze meg személyesen ezt az igazi gyöngyszemet!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Exner Róbert
Hirdető telefonszáma: +36 20 804-0087
Honlap:
 
Képek