Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - V.kerület - Budapest

103 500 000 Ft

V.kerület, Belváros

HSZ: 3461465 Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 45 m2 Szobák 2
A belvárosi ingatlanpiac egyik legkívánatosabb lehetőségét kínáljuk megvételre a Hercegprímás utcában, Budapest szívében. Ez a 45 négyzetméteres, modern és exkluzív lakás nem csupán egy otthon, hanem az igényes városi életstílus megtestesítője. Az ingatlan prémium kivitelezésben és egyedi tervezésben készült, amely minden részletében a minőség és az elegancia jegyeit hordozza magában.

A lakás tágas nappalival, korszerű fürdőszobával, valamint beépített bútorokkal és szekrényekkel rendelkezik, amelyek a funkcionalitást és az esztétikumot harmonikusan ötvözik. A fűtésről gáz cirkó rendszer gondoskodik egyedi méréssel, míg a légkondicionáló berendezés a nyári hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít, így minden évszakban maximális komfortot élvezhet.

A Hercegprímás utca kiemelkedő elhelyezkedése nemcsak a város legfontosabb pontjaihoz biztosít könnyű hozzáférést, hanem a környék népszerűsége révén is kitűnik. Fiatal egyetemisták, fiatal szakemberek és befektetők számára egyaránt vonzó célpont, ahol a nyüzsgő belvárosi élet minden előnye kézzelfogható közelségben van. Az ingatlan nemcsak otthonnak, hanem befektetési célra is tökéletes választás, mivel a környék felkapott jellege hosszú távon is garantálja értékállóságát.

A kiváló közlekedési kapcsolatok lehetővé teszik, hogy a város bármely pontjára gyorsan és kényelmesen eljusson, míg a közeli parkolóhelyek megkönnyítik az autóval való közlekedést. A környék kiemelkedő infrastruktúrája – beleértve a közeli boltokat, éttermeket, kávézókat és szórakozóhelyeket – biztosítja, hogy minden igényét kielégítse, miközben a környék nyugalma és biztonsága ideális környezetet teremt a tanuláshoz és a pihenéshez egyaránt.

Ez a tehermentes ingatlan nem csupán egy lakás, hanem egy kivételes lehetőség a jövőre nézve, amely befektetési célra is kiválóan alkalmas. A környék iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, így érdemes mielőbb cselekedni, hogy ne maradjon le erről az egyedülálló ajánlatról.

Amennyiben kérdései vannak az ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban, kérem, forduljon hozzám bizalommal. Célom, hogy Ön a lehető legjobb döntést hozza meg, és mindenben segíteni tudjam, hogy új otthona vagy befektetése valóban megfeleljen elképzeléseinek. Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot, és fedezze fel ezt a különleges lakást, amely a város szívében várja Önt!

Ingatlan adatai

Irányár:103 500 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:V.kerület, Belváros
Városrész:Belváros
Irányítószám:1051
Alapterület:45 m2
Szobák száma:2
Fűtés:gáz cirkó
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:udvari
Építés éve:0000
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Balogh Csaba
Nagy Ingatlan Powered by RH


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

140 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

85 m2 4
225 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

86 m2 3
210 000 000 Ft

Eladó tégla lakás

V.kerület

77 m2 3
További hasonló hirdetések