adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, V.kerület, Belváros 
 

Hivatkozási szám: 3461465
Adatlap: https://mik.hu/danagabriella/ingatlan/3461465
Ingatlan adatai
Irányár: 103 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 300 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 45 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 2
Építés éve: 0000
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A belvárosi ingatlanpiac egyik legkívánatosabb lehetőségét kínáljuk megvételre a Hercegprímás utcában, Budapest szívében. Ez a 45 négyzetméteres, modern és exkluzív lakás nem csupán egy otthon, hanem az igényes városi életstílus megtestesítője. Az ingatlan prémium kivitelezésben és egyedi tervezésben készült, amely minden részletében a minőség és az elegancia jegyeit hordozza magában.

A lakás tágas nappalival, korszerű fürdőszobával, valamint beépített bútorokkal és szekrényekkel rendelkezik, amelyek a funkcionalitást és az esztétikumot harmonikusan ötvözik. A fűtésről gáz cirkó rendszer gondoskodik egyedi méréssel, míg a légkondicionáló berendezés a nyári hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít, így minden évszakban maximális komfortot élvezhet.

A Hercegprímás utca kiemelkedő elhelyezkedése nemcsak a város legfontosabb pontjaihoz biztosít könnyű hozzáférést, hanem a környék népszerűsége révén is kitűnik. Fiatal egyetemisták, fiatal szakemberek és befektetők számára egyaránt vonzó célpont, ahol a nyüzsgő belvárosi élet minden előnye kézzelfogható közelségben van. Az ingatlan nemcsak otthonnak, hanem befektetési célra is tökéletes választás, mivel a környék felkapott jellege hosszú távon is garantálja értékállóságát.

A kiváló közlekedési kapcsolatok lehetővé teszik, hogy a város bármely pontjára gyorsan és kényelmesen eljusson, míg a közeli parkolóhelyek megkönnyítik az autóval való közlekedést. A környék kiemelkedő infrastruktúrája – beleértve a közeli boltokat, éttermeket, kávézókat és szórakozóhelyeket – biztosítja, hogy minden igényét kielégítse, miközben a környék nyugalma és biztonsága ideális környezetet teremt a tanuláshoz és a pihenéshez egyaránt.

Ez a tehermentes ingatlan nem csupán egy lakás, hanem egy kivételes lehetőség a jövőre nézve, amely befektetési célra is kiválóan alkalmas. A környék iránti érdeklődés folyamatosan növekszik, így érdemes mielőbb cselekedni, hogy ne maradjon le erről az egyedülálló ajánlatról.

Amennyiben kérdései vannak az ingatlannal vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatban, kérem, forduljon hozzám bizalommal. Célom, hogy Ön a lehető legjobb döntést hozza meg, és mindenben segíteni tudjam, hogy új otthona vagy befektetése valóban megfeleljen elképzeléseinek. Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot, és fedezze fel ezt a különleges lakást, amely a város szívében várja Önt!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Balogh Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5733
Honlap:
 
Képek