Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

Családi ház eladó - Székesfehérvár - Fejér megye

66 000 000 Ft

Székesfehérvár

HSZ: 2913335 Fejér megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 95 m2 Szobák 2+1
Székesfehérváron az Öreghegy központi részén, közel az iskolához, folyamatosan karbantartott, hibátlan szerkezeti állapotú, 95 m2-es családi házat kínálok nagyobb, vagy akár több generációs családoknak. Ha szeretik a rendezett településrész nyugalmát, a csendes utcát és a tágas terű otthont, akkor most remek lehetőséget találtak.

A ház belül szigeteléssel ellátott falazóelemekből, vasbeton födémelemekkel épült, részben alápincézve, ahol a vegyes tüzelésű kazán kapott helyet. A telek 566 m2, így a ház bővítésére nem csak a tetőtér beépítéssel, de szintben is adott a lehetőség. A konyha kényelmes használatát a mellette levő kamra is biztosítja, ami a háziasszonyok szempontjából különösen kedvező. A melegvizet a gázbojler adja.

Az egyszintes épületben tágas, világos terek kerültek kialakításra: két nagy hálószoba és egy félszoba, konyha, kamra, kádas fürdőszoba, WC, közlekedő. A kertből a pince lejárót és a padlásfeljárót magában foglaló közlekedőbe a kert felőli teraszról külső bejárat is van.

A gondozott árnyas kertben gyümölcsfák és szőlő, konyhakert is van. Az udvarban a tűzifatároló mellett közel 30 m2-es épület is helyet kapott, amely nyári laknak van kialakítva, szoba, konyha, kamra helyiségekkel. Ez az épület könnyedén átalakítható teljesértékű kis lakássá, vagy garázzsá, kerti konyhává és tárolóvá.

Az öreghegyi központ, iskola, üzletek és a buszmegálló 3-4 perc alatt elérhető, ahogyan az autópálya is.

 

A ház kiváló szerkezete és a folyamatos karbantartás miatt minden működik, nem szorul azonnali felújításra. Ez lehetőséget ad arra, hogy tisztasági festés és mázolás után már be is költözhet, minden megkímélt állapotban van. A megkívánt felújítást, korszerűsítést később, akár több lépésben is el lehet végezni. Az épület és telek adottságok ugyanakkor lehetővé teszik akár a nagyobb bővítést is, s ekkor már mindenben a mai elvárásoknak megfelelő színvonalú kialakítást tesz lehetővé.

 

Nekem nagyon megtetszett a sokirányú alakíthatóság, a tágas, világos terek, a csendes, pihentető udvar és kert, valamint az elhelyezkedése. Itt valóban kialakíthatja álmai otthonát. Ha Önnek is megtetszett ez a kiváló családi ház, ne habozzon, hívjon gyorsan, mert erre a lehetőségre többen is le fognak csapni! A fizetési feltételek és a birtokbavétel rugalmasan alakítható.

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlatával segít Önnek abban, hogy ezekből, -a helyzetéhez igazodóan-, a legmegfelelőbbet tudja a kiválasztani.

Ingatlan adatai

Irányár:66 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Fejér megye
Helység:Székesfehérvár
Irányítószám:8000
Alapterület:95 m2
Szobák száma:2
Félszobák száma:1
Fűtés:vegyes tüzelés
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:átlagos
Parkolás:beállóhely
Szintek száma:1
Közművek:ipari áram, víz, vízóra, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Építés éve:1973
Állapot kívül:átlagos
Szerkezet:tégla
Telek terület:566 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Staudt István
Büki Immobilien


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

155 000 000 Ft

Eladó családi ház

Székesfehérvár

265 m2 8
289 000 000 Ft

Eladó családi ház

Székesfehérvár

192 m2 3
59 200 000 Ft

Eladó családi ház

Székesfehérvár

75 m2 2
További hasonló hirdetések