Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - Dunakeszi - Pest megye

Családi ház eladó - Dunakeszi - Pest megye

189 000 000 Ft

Régi ár: 200 463 750 Ft

Dunakeszi

HSZ: 2880084 Pest megye
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 150 m2 Szobák
Azonnal költözhető, minőségi anyagokból épített, gazdaságosan fűthető, zöldövezeti családi ház remek közlekedéssel, első tulajdonostól eladó. Budapestről kiköltőzőknek (is) ideális. Az ingatlan Dunakeszi-alsón található csendes, rendezett, zöld környezetben, ideális közelségre a fővárostól. A telek nagy méretű, élhető szélességgel és hosszúsággal rendelkezik. Az utca csendes, rendezett, a környéken és a szomszédságban nyugodt, kedves emberek élnek, akik az életmódjukkal nem zavarják az ott lakók életét. 
A ház kétszintes, az alapterülete azonban két részre tagolt és félszinteltolással kapcsolódik, ami izgalmas belső szinteltolásos teret eredményez.
A rendkívül jó elosztású, szépen kialakított 150,6 nm-es házban az amerikai konyhás/ebédlős nappalin kívül 5 szoba, 2 fürdőszoba, 1 különálló WC, előszoba, valamint 2 gardrób/tároló van (az egyik dolgozószobaként is használható). A félszuterénben található a gépház/mosókonyha, valamint egy kívülről megközelíthető külső pince.
A Szép Házak magazinban is bemutatott házhoz előkert és hátsókert, valamint 3 nagy terasz is tartozik. A felhasznált  anyagokra jellemző a magas minőség, az egyik terasz és a veranda szibériai fenyőből készült, a nappali burkolata rózsafa parketta, a lépcsőházban minden tömör tölgyfából készült, a lépcső vastag (4,5 cm) tölgyfa lapokkal van borítva. 
A telket keresztben átszeli egy vízér, ezért ezen sávra épült a lépcsőház illetve 2 fürdőszoba és WC-k.A járólapok és csempék üde, vidám hangulatú Villeroy Boch termékek. A WC beépített tartályos Hansgrohe, a csaptelepek Gröhe márkájúak. Ebben a házban nincs lezuhant csempe, szétnyílt padló, repedt falak vagy mennyezet, szemben a gyorsan felhúzott házakkal, amelyekkel mostanában találkozni lehet. 
A ház vastag falszerkezete miatt nyáron hűs, télen meleg. A tömör műemlékjellegű téglából rakott külső burkolat különösebb gondoskodást nem igényel, sőt, az évek múlásával egyre szebb és patinásabb, a homlokzat pucolásával, festésével soha többé nem kell törődni.
A déli tetőre szerelt napkollektor áprilistól novemberig megoldja a melegvíz ellátást, és a többi hónapban is rásegít a vízmelegítésre. Dupla kémény épült a nappaliban lévő fával fűthető, patinás kandallóhoz és a hátsó teraszon lévő grillezőhöz. A helyiségekben radiátorok biztosítják a meleget, a fűtést kombi gázkazán adja, mely egyben a víz melegítéséről is gondoskodik a napszegény időszakokban. A nappali hűtő-fűtő klímával felszerelt.
A házhoz tartozó udvar füves, fás, díszbokros terület. Elől járdával, fedett gépkocsibeállóval, és kutyakenellel. A hátsó udvar pedig a nyugalom szigete, zöld fűvel, finom gyümölcsfákkal, no meg rengeteg madárfüttyel és sündisznókkal, akik előszeretettel költöznek a kinti grillsütő alatt farakásba.

Az ingatlan autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A vonatállomás 700 méterre, gyalog 6-8 percre van, a vonatok sűrűn járnak és 17 perc alatt bent vannak a Nyugatiban. Kamasz gyerekekkel is ideális megoldás, mert éjszaka is könnyen haza tudnak jutni. 
Vásárláshoz a közelben egy kisbolt és zöldségkereskedés, nagyobb bevásárlásokhoz gépkocsival 4-5 percre az Auchan, Lidl, Aldi, Bauhaus, Decathlon, Jysk, Möbelix, DM, szinte minden elérhető. A településen körzeti orvosi rendelő üzemel.

Ez egy igazi édenkert. Friss levegő, és nyugalom ezt kínálja ez a praktikus otthon.
Meglátni és beleszeretni nem lesz nehéz...

Ingatlan adatai

Irányár:189 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Pest megye
Helység:Dunakeszi
Irányítószám:2120
Alapterület:150 m2
Fűtés:gáz kazán
  kazán
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:újszerű
Közművek:villany, víz, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Extrák:klíma
Építés éve:2002
Szerkezet:tégla
Telek terület:715 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Bálint László
IngatlanVlog


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

299 000 000 Ft

Eladó családi ház

Dunakeszi

185 m2 5
118 500 000 Ft

Eladó családi ház

Dunakeszi

160 m2 5
250 000 000 Ft

Eladó családi ház

Dunakeszi

200 m2 4
További hasonló hirdetések