Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Mezőgazdasági telek eladó - Mezőtúr - Jász-Nagykun-Szolnok megye

Mezőgazdasági telek eladó - Mezőtúr - Jász-Nagykun-Szolnok megye

25 000 000 Ft

Mezőtúr

HSZ: 2771769 Jász-Nagykun-Szolnok megye
Kategória eladó Típus mezőgazdasági telek Alapterület - Szobák
Eladó mezőgazdasági terület Mezőtúr. Az eladó ingatlan Mezőtúr városásához 8 km távoságra található, kb. 300 méterre az aszfaltos úttól. Az ingatlan Mezőtúr Túrtői holtág partján 55 m közvetlen vízparti területtel rendelkezik.

A Hortobágy-Berettyó és a Körös holtágai az ökoturizmus egyre népszerűbb célpontjai. A csodálatos vízi világ a horgászok paradicsoma. Leggyakrabban fogható őshonos halak: a ponty, a süllő, a csuka, a harcsa, a balin és a keszegfélék, továbbá az amúr, az ezüstkárász és a törpeharcsa. A Túrtői holtágrendszer intenzíven telepített horgászvíz, mely a Mezőtúri Horgász Egyesület kezelésében van.

A terület két külön helyrajzi számon, egymás mellett helyezkedik el. Művelési ág szerint szántó, az összes terület 8.955 nm. 

Beépítésre szánt terület az összes területeből 3.016 nm, hétvégi házás üdülő terület övezeti besorolású, melynek beépíthetősége a Mezőtúr város helyi építési szabályzata szerint 15%. (max.330 nm alapterületű épület építhető rá). Beépítésre nem szánt terület 5.939 nm erdőterület övezeti besorolással.

A terület helyi önkormányzati engedéllyel rendelkezik egy 3,70 m hosszú, 2,70 m széles viziállás (stég) építésére.

Mindkét ingatlanra az áramcsatlakozás biztosított. Közvetlenül a terület előtt megy el a gericvezeték, a telekhatár előtt van egy vezeték tartóoszlop, melyre a bemenő vezetéket rá lehet kötni. A gericvezetékre való rákötés díját nem kell fizetni, mivel a csatlakozási díjat a korábbi tulajdonosok rendezték. A telekhatáron belüli villamos mérőhelyet kell saját költségen kialakítani.

Tehermentes ingatlan, rendezett tulajdonosi viszonyokkal.

 

Ingatlan adatai

Irányár:25 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:mezőgazdasági telek
Megye:Jász-Nagykun-Szolnok megye
Helység:Mezőtúr
Irányítószám:5400
Jellemzők:lift
Telek terület:8 957 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Perge Mihály
Ikom Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések