Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Budai elegancia, remetekertvárosi nyugalom!

Családi ház eladó - II.kerület - Budapest

158 000 000 Ft

Régi ár: 159 000 000 Ft

II.kerület, Remetekertváros - II/A

HSZ: X2613461 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 210 m2 Szobák 4+1
Budai elegancia, remetekertvárosi nyugalom!

Csendes utca gyér forgalommal, körbejárható háromszintes ház akár két külön lakrésszel, nagy kert rengeteg fával és cserjével, privát élettérrel.

Eladásra kínáljuk ezt a II. kerületi, 300 nöl-es telken elhelyezkedő családi házat, amely könnyedén belesimul a villanegyed jellegű városrészbe, miközben a külső szemlélők elől rejtve is marad, köszönhetően a jól átgondolt tervezésnek és nagyszerű elhelyezkedésnek, a körbeölelő, eltakaró természetnek.
A ház reprezentál, támogatja lakóinak polgári életét, alkotótevékenységét, miközben egyben marasztal is, megteremtve az ideális otthon-iroda együttes harmóniáját, és akár két generáció együttélését!

A ház középső szintjén, egy légtérben került kialakításra egy hatalmas nappali és egy szalon, avagy könyvtárszoba, valamint egy kis szintkülönbséggel az étkező. Innen nyílik üvegajtóval a konyha. Avatatlan szemek meg sem találják a szalonból nyíló, elegáns fürdőszobát. Két ajtón keresztül is kijuthatunk a remek panorámát adó erkélyre. A bejárathoz a kertből lépcső vezet fel egy tágas teraszra, amely ugyancsak helyet adhat a pihenésnek, meditációnak, vagy akár az ellenkezőjének, egy családi - baráti mini partinak.

A ház közepén lévő lépcső visz fel az emeletre és visz le az alsó szintre.

A felső szinten, tulajdonképpen a tetőtérben kapott helyet az erkélyes hálószoba, mellette külön fürdőszoba, gardrób, és egy vendégháló.

Az alsó szint a ház legnagyobb alapterületű, és a legtöbb lehetőséget magában hordozó része. A terasz alatt egy különálló lakrész került kialakításra hangulatos, igen jó hatásfokú kandallóval, saját fürdővel, saját, külön udvari bejárattal. A szint több helyiséggel rendelkezik, úgymint sima tárolókkal, mosókonyhával, kazánházzal. A legnagyobb helyiség eredetileg garázsnak készült, később a mennyezetig csempézett konyhává került átalakításra. Visszaalakítása, vagy két helyiséggé való átépítése bármikor lehetséges.

Az 1 ház - 2 lakótér megvalósul, mivel az alsó szint külön is funkcionálhat, így egy család két külön generációja is megtalálhatja a közös és mégis önálló életterét.
A budapesti, II. kerületi ingatlanpiaci környezetben vizsgálva, a méreteket és lehetőségeket számba véve ennek az ingatlannak a forgalmi értéke 200 Millió Ft felett van. A felújítási, javítási igények figyelembe vételével került megállapításra a jelenlegi kínálati ára, amely 158 Millió Ft. A hirdetésben szereplő képekből is kitűnik, a lakók már összepakoltak, felkészültek a költözésre, így a ház nagyon rövid időn belül birtokba vehető.

Ha egy tágas, világos, szép otthont szeretne, mely hű a budai hagyományokhoz, és amelyet öröm belakni, benne a nyugalmat megtalálni, akkor ez az a ház, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!

Ingatlan adatai

Irányár:158 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:II.kerület, Remetekertváros - II/A
Városrész:Remetekertváros - II/A
Irányítószám:1028
Emelet:Magasföldszint
Övezeti besorolás:kertvárosi részen található
Alapterület:210 m2
Szobák száma:4
Félszobák száma:1
Erkély/terasz összmérete:25 m2
Fűtés:gáz kazán
  lakás egyedi mérővel, v.bojler, kandalló, radiátor
Nyílászárók:műanyag
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:felújítandó
Parkolás:garázs
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:3
Közművek:villany, víz, vízóra, csatorna, gáz, kábelnet, kábeltv, szilárd út
Jellemzők:többgenerációs, szeparálható
Extrák:biztonsági rács, riasztó, távfelügyelet
Építés éve:1985
Telek terület:1 080 m2

Helyiségek Garázs, műhely, melléképület

Az ingatlan hirdetője

Bosnyák Zoltán
MIK Magyar Ingatlan Központ


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

336 300 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

365 m2 6
155 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

190 m2 5
152 000 000 Ft

Eladó családi ház

II.kerület

187 m2 5
További hasonló hirdetések