Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Nyaraló eladó - Csopak - Veszprém megye

Nyaraló eladó - Csopak - Veszprém megye

61 000 000 Ft

Régi ár: 81 000 000 Ft

Csopak

HSZ: 2581156 Veszprém megye
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 33 m2 Szobák
CSOPAK KÜLTERÜLETÉN HANGULATOS - NYARALÓNAK TÖKÉLETES - PINCE-PRÉSHÁZ ELADÓCsopak külterületén kínáljuk eladásra ezt a 33 nm-es kis présházat, melyet gondozott gyümölcsös és szőlő (termő csemege és otelló típusú) vesz körbe. A terület 2257 nm - legszélesebb része 24 m, hossza 139 m.

A pince 15 nm alapterületű. A tetőtér beépíthető, onnan gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra, Tihanyra.

Közművek : villany az épületben, vezetékes víz a telken belül. Gáz az utcában. A telken ásott kút is található. Csatorna a telek alatt lévő utcában elérhető.

A terület övezeti besorolása: MK , kertes mezőgazdasági terület. (3%-os beépíthetőséget engedélyez a rendezési terv, legalább 80%-ban szőlőműveléssel hasznosított telken)

Amennyiben saját ízlése szerint felújítja és bővíti új tulajdonosa ezt a kis présházat, a hangulatos déli fekvésű, szőlővel borított domboldalon való elhelyezkedés egy nyaralásra ideális helyet biztosít a nyugalom kedvelőinek.

A csopaki és a füredi Kisfaludy strand egyaránt 2,6 km-re, a csopaki vasútállomás 1,8 km-re, buszmegálló 1,1 km-re érhető el.Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.

- megbízható ügyvédi háttér

- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése

- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése

- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés

Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook oldalunkat!

Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Ingatlan adatai

Irányár:61 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Veszprém megye
Helység:Csopak
Irányítószám:8229
Alapterület:33 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Fendle Zsuzsa
Balatoni Ingatlanguru


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések