Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Telek eladó - Dánszentmiklós - Pest megye

Telek eladó - Dánszentmiklós - Pest megye

50 000 000 Ft

Dánszentmiklós

HSZ: 2506707 Pest megye
Kategória eladó Típus telek Alapterület 110 000 m2 Szobák
Eladásra kínálok Dánszentmiklós határában, festői, vadregényes környezetben egy 1 hektár területű telepített horgásztavat, melyhez szántó, legelő és egy kis erdő is tartozik, 10 hektár területen. Amennyiben egy fő a leendő tulajdonos, a megvásárlásához aranykalászos gazda végzettség szükséges.
A horgásztó a tavalyi évben üzemelt, négyszer volt telepítve. Fő halfaj a szürkeharcsa, afrikai harcsa és a ponty. Vízjogi engedéllyel rendelkezik a tó, de a hivatalos üzemeltetéshez szükséges egy halőri végzettséggel rendelkező személy.
A tó mesterségesen lett kialakítva, folyamatos az üzemeltetése, a tófeltöltő rendszer és a levegőztető automatikusan, program szerint működik.
Elkezdődött egy másik tó medrének kiásatása is korábban, de félbemaradt, így kisebb ráfordítással lehet létrehozni, a leendő tulajdonos igényei szeint.
Fúrt kút, ipari áram, villany van. Tavaly került telepítésre egy transzformátorállomás, amely a 20.000 V feszültséget redukálja le 380 V feszültségre, így a terület villamosenergia ellátása tökéletesen megoldott.
Két rendben tartott wc és egy kis fából készült tároló található a területen. A tavon néhány fa stég lett kialakítva, kb. 10 db, de ezek felújításra vagy cserére szorulnak.
A terület nagy része bekerített, gyümölcsöskertek ölelik körül, egyik oldalán árok nehezíti a bejutást. A sorompóval védett bejárattól a tóig járt földúton jutunk el.
Ugyan a tó mesterséges, mégis az érintetlen természet hangulatát élhetjük át itt, tökéletes feltöltődés és lazítás várja az ide látogatót.
Az új tulajdonos az elképzelései szerint alakíthatja majd a tó életét, meghagyja a természet vadregényes báját vagy egy horgászparadicsomot alakít ki belőle, kis faházakkal, akár rendezvényházzal és saját részre lakóházzal.
Minden a képek szerint!
Hívjon bizalommal, nézzük meg együtt lehetséges új otthonát! Horti Pál: +36 20 400 4033. Ha az ingatlan megvásárlásához szeretné eladni jelenlegi otthonát, mi ebben is tudunk segíteni. Irodánknál vásárolt ingatlanoknál teljes körű ügyintézést, kedvező ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítését, ingyenes hitelügyintézést biztosítunk. Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Értékesítés gyorsan és profin, mert mi itthon vagyunk!

Ingatlan adatai

Irányár:50 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:telek
Megye:Pest megye
Helység:Dánszentmiklós
Irányítószám:2735
Alapterület:110 000 m2
Közművek:villany
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Horti Péter Pál
Dabas Régió


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

5 500 000 Ft

Eladó telek

Dánszentmiklós

5600 m2 0
További hasonló hirdetések