Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Villa eladó - Albertirsa - Pest megye

Villa eladó - Albertirsa - Pest megye

70 000 000 Ft

Albertirsa

HSZ: 2445080 Pest megye
Kategória eladó Típus villa Alapterület 360 m2 Szobák 5
A Teleki és Fia Ingatlan Bt. értékesítésre kínálja  Albertirsán a nemesi származású Szapáry Péter egykori kúriáját, mely 4600 nm.-es területen épült. Az épület a 13/2008.(IV.15.) rendelet értelmében helyi védettséget élvez. A kastély a XIX.század végén épült, tégla falazattal. A védettség a tömegre, homlokzatra , nyílásokra és nyílás osztásra vonatkozik. 

A kúria L-alakú földszintes épület a szárnyak találkozásánál nyolcszögletű , emeletes torony áll. Utcai szárnya 6 tengelyes, az ablakok körül szecessziós motívum található, mely egyébiránt az egész épületre jellemző. Az L-alak belső oldalán egykor tornác húzódott, ezt mára befalazták. A kastély kovácsoltvas díszei -a kerítés és ablak rácsozat -csodaszép míves munkák. A szárnyakat oromfal zárja le, melyet félköríves záródású világító ablakok díszítenek.

A kastély 1945 óta lakóház. Egykoron Nagykőrösről ide került Arany János cserépkályhája is. 

A belső térben : 5 szoba, 2 konyha plusz étkező, 2 fürdőszoba , előtér, télikert és veranda, tároló, pince került kialakításra. Szép magas beltér, korabeli hangulat. A belsőrész  némi felújítást igényel, jelenleg nem lakják.

Jó szívvel ajánlom a kastélyt befektetési vagy magán célra, akit megérint a múlt, igazából azonnal felismeri a páratlan lehetőséget.

A nagy területen kialakítható pihenőhely, szabadtéri tevékenységek sora kínálkozik. Ezen a helyen az év minden szakában visszatérhet a múltba és kiélvezheti  a hamisítatlan vidéki életérzést...amit annak idején a Szapáryak vadászlaknak, kúriának építettek.

Ingatlan adatai

Irányár:70 000 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:villa
Megye:Pest megye
Helység:Albertirsa
Irányítószám:2730
Alapterület:360 m2
Szobák száma:5
Fűtés:gáz cirkó
Komfort:dupla komfort
Ingatlan állapota:
Felszereltség:bútorozott
Parkolás:beállóhely
Kilátás:parkra néző
Közművek:villany, csatorna, gáz
Jellemzők:lift
Állapot kívül:
Szerkezet:tégla
Telek terület:4 600 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Tóthné Teleki Éva
Teleki és Fia Ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések