Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Tégla lakás eladó - XIII.kerület - Budapest

Tégla lakás eladó - XIII.kerület - Budapest

58 900 000 Ft

XIII.kerület, Angyalföld

HSZ: 2411653 Zsinór utca Budapest
Kategória eladó Típus tégla lakás Alapterület 61 m2 Szobák 3
Eladó prémium minőségű okosotthonok a legkorszerűbb hőszivattyús rendszerrel, a 13. kerületben. A környék legjobban felszerelt, kényelmi extrákkal megépített újépítésű lakásait kiváló ár/érték arányban kínáljuk, a 38nm-es garzonlakásoktól, a 95 nm-es Penthouse-ig!Az első emeleti 10 db lakás úgynevezett mintalakás, változatos és minőségi burkolatokkal, beltéri ajtókkal megtekinthető, melyek 2021. év 2. negyedévére elkészülnek. Az AA energetikai besorolású épületben, a legkorszerűbb technológiák kerülnek beépítésre. Többek között:CHAMELEON okosotthon rendszer

Melynek segítségével napszaknak és élethelyzetnek megfelelően távolról vezérelhető, illetve előre programozhatja motoros alumínium redőnyeit, továbbá a HELYSÉGENKÉNTI hűtés-fűtés IGÉNY SZERINT szabályozható, akár előre programozva. De tovább bővíthető akár a világítás is, melynek az előkészítése kiépítésre került. Az okosotthon automatikusan alkalmazkodik lakóihoz és felhasználja az időjárási körülményeket, így hozzájárul a ház energiatakarékos működtetéséhez. Télen a termosztát beállítható az okostelefonról is, amely által csökkenthető a fűtési költség, ha napközben nem tartózkodunk otthon. A nap energiáját is a helyiségek fűtésére hasznosíthatjuk. Azonban este automatikusan lezáródnak a redőnyök, így plusz hőszigetelő hatásukat kihasználva elkerüljük a nyílászárón keresztüli nem kívánt hőveszteséget, kevesebb energia szükséges a kellemes hőmérséklet megteremtéséhez. Nyáron a zárt árnyékolók megakadályozzák a helyiségek felmelegedését, nincs szükség a klíma egész napos használatára. Éjszaka a redőnyök, vagy az ablak szellőztetési pozíciója lehetővé teszi a hűvös levegő beáramlását. A külső érzékelőknek köszönhetően a ház automatikusan működik. Ha hirtelen vihar kerekedik, a napellenző visszahúzódik és az ablakok bezáródnak. A természetes és a mesterséges világítás tökéletes összhangban variálható az ott lakók igényeit figyelembe véve. Az okos telefonról küldött parancs végrehajtásáról mindig visszajelzés érkezik, így mindig biztosak lehetünk, hogy például az ajtó, vagy a kapu bezárt.Hőszivattyú rendszer:

Biztosítja a lakások hűtését és fűtését is egyaránt, hőmennyiség mérővel ellátva. Nem szennyezi a környezetet, ez által 40%-ot megtakaríthatunk az energia költségekben. Hővisszanyerő szellőztetés biztosítja a lakások folyamatos légcseréjét. A használati meleg víz előállítását gázkazán állítja elő. Lakásonként hideg víz mérő és meleg víz mérő beépítésével, hogy mindenki annyit fizessen amennyit fogyaszt.REHAU mennyezet fűtés:

Ennél a fűtési technológiánál a mennyezetre kerül a fűtő panel. Láthatatlan a fűtőtest a mennyezetben - nem látszik, csak fűt. A működése során ez sugárzó hőt biztosít, mely az ablakon besütő napsütés érzetét kelti, csak a fényhatás nélkül. Higiéniai előnyei is vannak: nem keletkezik említésre méltó légmozgás és így a porszemek és más szennyeződések nem kavarognak a levegőben. Lehetőség van arra is, hogy nyáron a rendszert hűtésre is használjuk. A felülethűtés a létező legkomfortosabb formája a légkondicionálásnak, ugyanis nincs légmozgás, huzathatás, nincs ventilátor, csendes, korszerű és kényelmes. Az energiatakarékos rendszerek önmagukban is környezetbarátnak mondhatók, hiszen \"takarékoskodnak\" a föld fosszilis energiakészletével, és alacsonyabb károsanyag kibocsátást vonnak maguk után.

Ingatlan adatai

Irányár:58 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:tégla lakás
Megye:Budapest
Helység:XIII.kerület, Angyalföld
Városrész:Angyalföld
Irányítószám:1135
Cím:Zsinór utca
Alapterület:61 m2
Szobák száma:3
Fűtés:egyéb
Komfort:összkomfort
Ingatlan állapota:újszerű
Kilátás:kertre néző
Szintek száma:4
Építés éve:2021
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Cercatore del Nido Kft. 2.
MPD Hungary Kft.


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

72 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIII.kerület

75 m2 4
26 500 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIII.kerület

37 m2 1+1
32 900 000 Ft

Eladó tégla lakás

XIII.kerület

41 m2 2
További hasonló hirdetések