Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Nyaraló eladó - Nagycenk - Győr-Moson-Sopron megye

Nyaraló eladó - Nagycenk - Győr-Moson-Sopron megye

3 700 000 Ft

Nagycenk

HSZ: 2344704 Győr-Moson-Sopron megye
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 21 m2 Szobák 1
Van az úgy, hogy az ember legszívesebben bevágná magát egy lakóautóba egy bőröndnyi ruhával, pár hasznos holmival, hátrahagyva a sok vackot, amit az élete során felhalmozott és nekivágna a világnak így, tehertől mentesen… Aztán rájön, hogy nincs is jogosítványa, vagy egyedül félne egy ilyen kalandba kezdeni, vagy túlságosan szereti a környéket, ahol él… És különben is: ott a telek!

Na, ekkor lép a képbe a mobilház! Csak egy trélerre van szükség és Nagycenkről már szállítható is az imádott birtokra ez a kis garzonnyi, vadiúj, egyszerű, letisztult, a szükséges terekkel és közművel rendelkező házikó. Egy szigetelt falakból épült egy szobás, konyha-étkezős és külön wc-vel, fürdőszobával is ellátott mini lak. Én imádnám, mert bárhol felállítható, nincs szükség tervekre, építési engedélyre, nincs semmi macera. Ha van a közelben áram, csak csatlakoztatni kell a házra és már indulhat is az élet! Világítótestek, bojler, fajanszok, mosogatókiállás a helyükön, a bútorzat pedig úgyis saját ízlés és igény szerint kerül majd be. Jön a jó idő, szerintem ettől gyorsabban senki nem juthat nyaralóhoz, hogy kiélvezhesse az első melengető napsugarakat!

 

A hirdetési ár nem tartalmazza az ügyfél-menedzseri díjat, aminek összege 2%+ÁFA.Ezt a díjat a vevő külön fizeti, amiért számlát is kap. Azért nem építettük bele az eladási árba, hogy ne terhelje az ingatlan vételárát és ne keljen a vevőnek erre az összegre vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.

 

Ingatlan adatai

Irányár:3 700 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Győr-Moson-Sopron megye
Helység:Nagycenk
Irányítószám:9485
Alapterület:21 m2
Szobák száma:1
Fűtés:elektromos
Ingatlan állapota:újszerű
Felszereltség:üres
Közművek:villany, víz
Jellemzők:lift
Építés éve:2019
Szerkezet:könnyű
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

czupy klaudia
ciklámen ingatlan


Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések