Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések
Hirdetési állományok kezelése - Ingatlan értékesítés
Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központban!

Családi ház eladó - XXII.kerület - Budapest

Családi ház eladó - XXII.kerület - Budapest

39 900 000 Ft

XXII.kerület

HSZ: 2280701 Budapest
Kategória eladó Típus családi ház Alapterület 100 m2 Szobák 4
BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!
Öné lehet a történelem egyik kis szelete!

XXII. kerület Nagytétény történelmi központjában, nagy forgalmat bonyolító helyen, 300m-re a csodás Nagytétényi Kastélytól és a középkori múlttal rendelkező nagytemplom tőszomszédságában, egy 442 m2-es telken fekvő többféle funkciót betölthető befektetésre várón ingatlan eladó.

Az ingatlan tulajdonosa maga a megálmodója a több ütemben tervezett átalakításnak,újjáépítésnek és bontásnak:
AZ ÁLOM egy 390m2 alapterület valósulna meg:
A jelenleg utcafronton álló épült nem csak egy védett utcafronttal rendelkező nagypolgári építmény, hanem egy 1800-as években épült 60cm-es budafoki mészkőfalazó tömbökből épült belül vakolatlan felülettel biztosítja az épület RUSZTIKUS hangulatát.

A csatolt terveken színekkel jelöltem a már leengedélyeztetett tervek szerinti elképzelést:
1.) Az első a PIROSSAL jelölt stúdió:
I. ütemben a maga az utcafronti főépület felújítását kezdték meg, melynek nettó területe 100m2 és sok évnyi piackutatás eredménye képen a tervek szerint egy FOTÓSTUDIÓ -MŰTEREM és TERVEZŐ IRODA készült volna fele-fele arányban megosztozva a térben, DE NEM ÁLL TÁVOL AZ ÉTTEREM, ESKÜVŐI RENDEZVÉNY TEREM + APARTMANOK felállás gondolata sem.

Elosztása: Utcafront felöl megközelíthető bejáratokkal egy 64m2 egybe tér, melyből három külön helyiség nyílik (10,56m2, 6,70m2 és 9,44m2) annak funkciói nincsenek jelölve, de raktárként, konyhaként, kiszolgáló egységként kiválóan használható, majd a tér bal végében két külön nyíló női-férfi mellékhelyiség is megtalálható, amely felé haladva egy ajtón keresztül az ŐSFÁKKAL övezett belső udvarra léphetünk. Az imént felsorolt elosztáshoz szükséges belső válaszfalak már kialakításra kerültek.

2.) ZÖLD színnel jelölt kiadásra szánt LAKÁS vagy APARTMAN, mely 50,02 m2-vel egy kényelmes nappali + 1 nagy hálószobával és minden kényelmi funkcióval gardróbbal, külön mellékhelyiséggel, nagy fürdőszobával és mosókonyhával tervezett földszinti kertkapcsolatos terasszal rendelkező lakás.

2-3.) Az EMELETI szinten VILÁGOSKÉKKEL és SÁRGÁVAL jelölt újabb két APARTMAN-LAKÁS került megtervezésre 45,67 m2 és 73,15m2-rel és kényelmes terekkel.

4.) Majd elérkezett az utolsó SÖTÉTKÉKKEL jelölt tér, mely a már meglévő utcafronti épület felett és onnan megnyitott külön lépcsőtérből elérhető akár IRODA funkciót betöltő nettó: 87 m2-es tér melyben külön fürdő és mellékhelyiség is kialakításra került.

A telek közművekkel rendelkezik. A helyi Önkormányzattal lehet igényelni a védett utcaképnek köszönhetően homlokzati felújításra szánt támogatást, mely kb. 2M Forint.

Az ingatlan teljes műszaki és tervdokumentációval, továbbá teljes engedélyeztetéssel, külső-belső látványtervekkel eladó.

Cég számára ajánlom a befektetés miután jelenleg is cég nevén van,így a vételár 39.900.000.-Ft +Áfa
Ha befektetés felkeltette érdeklődését forduljon hozzám bizalommal.

 

Ingatlan adatai

Irányár:39 900 000 Ft
Kategória:eladó
Típus:családi ház
Megye:Budapest
Helység:XXII.kerület
Irányítószám:1225
Alapterület:100 m2
Szobák száma:4
Ingatlan állapota:építés alatt
Közművek:villany, emésztő
Jellemzők:lift
Állapot kívül:felújítandó
Szerkezet:tégla
Telek terület:442 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Noszkay Zsuzsanna
Ingatlancorner Kft.

+36 70 773-5820

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!

Hasonló hirdetések

124 900 000 Ft

Eladó családi ház

XXII.kerület

241 m2 4+2
88 000 000 Ft

Eladó családi ház

XXII.kerület

241 m2 6
48 500 000 Ft

Eladó családi ház

XXII.kerület

118 m2 4
További hasonló hirdetések