adatlap nyomtatása 

Az ingatlanhirdetés már lejárt.

Nógrád megye, Romhány 
 

Hivatkozási szám: X653405
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/653405
Ingatlan adatai
Irányár: 9 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 90 818 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 110 m2
Fűtés: egyéb
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: 1975
Szintek száma: -
Telekterület: 1 704 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Összeköltözőknek, gazdálkodni vágyóknak, cserére is
Romhány, a Lókos-völgyben fekvő nagyközség, Budapesttől északra, 65 km-re, Nógrád megyében található. A település déli részén, csendes, családi házas környezetben eladó vagy elcserélhető ez a 110 négyzetméter alapterületű, 1.700 négyzetméteres telken elhelyezkedő, 4 szobás családi ház.
Az 1975-ben épült, 30 négyzetméteres, világos nappali szobával rendelkező házat a tulajdonos felújította, műanyag nyílászárókat építettek be, padlóburkolatot cseréltek, bevezették a gázt továbbá rákötöttek a csatornahálózatra.
A házban található 3 hálószoba (16-14-11 négyzetméteresek) kényelmes életteret biztosít egy többgyermekes családnak, összeköltözőknek, akár két generáció számára is.
A ház mellett garázs, a ház mögött a gazdálkodást segítő melléképület található. A ház alatt pince, ahol a vegyes tüzelésű kazán került elhelyezésre, ezáltal a fűtés alternatív módokon is megoldható. A pincében gyűrűs kút található, melyből búvárszivattyú biztosítja az öntözéshez szükséges vizet.
A tulajdonos szívesen elcseréli a házat Romhányi vagy Kétbodonyi lakásra. Irodánk készséggel áll érdeklődő ügyfeleink rendelkezésére akár az ingatlan megtekintéséről, akár hitel (CSOK) ügyintézésről, akár adásvételről legyen szó. Várjuk megtisztelő megkeresésüket!
Képek