adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VII.kerület 
Murányi utca 

Hivatkozási szám: 3507556
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3507556
Ingatlan adatai
Irányár: 46 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 090 698 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 43 m2
Fűtés: elektromos
Állapota:
Szobák száma: 1
Építés éve: -
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Ez a gyönyörűen felújított, 43 m²-es duplagalériás lakás Budapest VII. kerületében nemcsak azonnal költözhető, de igazán otthonos és praktikus is. A lakás egy tágas nappalival és két különálló galériával rendelkezik, amelyek hálószobaként szolgálnak, így ideális választás egyedülállóknak vagy pároknak, akik kényelmes, modern otthont keresnek. A külön konyha, valamint a nagy kamra biztosítják a funkcionalitást és a tágas életteret.

Az ablakok alapos felújításon estek át, így a lakás kifejezetten csendes annak ellenére, hogy a pályaudvar közelében található. A modernizált nyílászáróknak köszönhetően a külső zajok kívül maradnak, így zavartalanul élvezheted a lakás nyugalmát, miközben a központi elhelyezkedés minden előnyét kiélvezheted. A korszerű gépesítés, az elektromos fűtés és a ledvilágítás a maximális kényelmet szolgálják, az okos kapcsolórendszer pedig lehetővé teszi a könnyed hangulatváltást a lakás különböző helyiségeiben.

Ha egy olyan otthont keresel, amely azonnal beköltözhető, jól felszerelt és modern, miközben a város pezsgése közvetlenül elérhető, ez a lakás a tökéletes választás számodra.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek