adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VIII.kerület 
Delej utca 

Hivatkozási szám: 3500183
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3500183
Ingatlan adatai
Irányár: 29 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 747 500 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 40 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 1970
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Képzelje el, ahogy a napjait a MÁVAG-kolónia történelmi falai között megbúvó, 1910-ben épült lakásban éli, ami egy olyan életérzést kínál, amit csak Budapest egyik legautentikusabb negyedében, a Ganz-negyedben élvezhet igazán. Ez az otthon nem csupán egy hely, ahol élhet, hanem egy időutazás is a város múltjába, ahol minden részlet a régmúlt varázsát idézi – a kolónia ikonikus közösségi terein át.

A 40 nm-es, tágas, galériázható lakás kiváló alapot nyújt ahhoz, hogy egyedi elképzelései szerint formálja meg új otthonát. Bár felújítandó, az ablakokat már korszerű műanyag nyílászárókra cserélték, így a modern kényelmet ötvözi a lakás patinás hangulatával. A villanyhálózat részleges felújítása is megtörtént, így az elektromos rendszer egy része már megfelel a mai igényeknek. A hatalmas belmagasság és a napfényes szoba barátságos, világos életteret teremt, míg a konyha étkezője ideális helyszín a baráti beszélgetésekhez és közös étkezésekhez.

A MÁVAG-kolónia különleges atmoszféráját fokozza a karbantartott, biztonságos közösségi tér, ahol a zárt belső udvar és a parkolási lehetőség még kényelmesebbé teszi az itt lakók mindennapjait. A környék páratlan elhelyezkedése miatt pedig minden, amire szüksége lehet – a Ludovika uszodától a modern fitneszparkig – csupán karnyújtásnyira van.

Ez a lakás igazi gyöngyszem, egy olyan otthon, amelyben egyedülállók, párok, egyetemisták vagy akár befektetők is megtalálhatják számításaikat. Legyen Ön is része ennek a különleges közösségnek, és fedezze fel a MÁVAG-kolónia és a Ganz-negyed nyújtotta varázst! Ne késlekedjen, vegye fel velünk a kapcsolatot, és nézze meg személyesen is ezt a páratlan lehetőséget!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek