adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XVI.kerület, Cinkota 
 

Hivatkozási szám: 3498548
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3498548
Ingatlan adatai
Irányár: 249 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 429 310 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 580 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 8+2
Építés éve: 1994
Szintek száma: 3
Telekterület: 5 644 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 80 m2
Felszereltség: üres
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Cinkota egyik frissen korszerűsített, a városból kivezető külső főútvonalán egy olyan nagypolgári élettér került kialakításra, amely akár három különálló lakrészével egy nagyobb család együttéléséhez, valamint egy nagy családi vállalkozás vezetéséhez, üzemeltetéséhez is megfelelő.
Két felső szint, három lakótér, az alsó szinten több helyiségből álló garázs és műhelyek, tárolók, az előkertben kialakítható parkolók.
Sőt!
Az épület mögötti, budapesti viszonylatban hatalmas telek is a teljes, eladásra kínált ingatlan-együttes része, így a környéken az egyik legnagyobb, mindösszesen 5.644 m2 áll az új tulajdonos rendelkezésére, akár gazdálkodásra, akár hosszú távú befektetésre!

Elhelyezkedése: Budapest XVI. kerület, Cinkota-Alsó, a Hév vonalának közelében, főútvonalon, Csömör felé, az M0-ás felhajtás innen 2 km. 22x255 méteres dupla telek, azaz hátul belterületi szántó, az utcafronton kertvárosi övezet.

Az épület első emeleti, padlófűtéses szintje önállóan 136 m2, a hozzá tartozó két terasz további 50 m2, a teljes szint bruttó 224 m2, a hasznos alapterület 200 m2. 4 szoba, 2 fürdő, 1 vendégmosdó, 1 konyha, nagy terasz.

A felső, második lakószinten két külön lakrész került kialakításra saját hálószobákkal, fürdőkkel, erkélyekkel, konyhasarkokkal. Itt fent a központi fűtésrendszerhez radiátorok kapcsolódnak. Két elkülönített élettér testvéreknek, pároknak, akár vendégeknek, vagy egyéb hasznosításként akár irodáknak! A teljes felső szint bruttó 210 m2, a hasznos alapterület 180 m2. 3 és fél szoba, 2 konyhasarok, 3 fürdő, 3 erkély.

Az alsó, azaz a szuterén szinten került kialakításra egy vállalkozást is kényelmesen kiszolgáló vegyes tér műhellyel, tárolókkal, autóleállóval. 7 külön helyiség 5 külön légtérben, főbejárat, hátsó kijárat, lépcsőház, összesen 212 m2.

Az épület egésze megérett egy teljes körű felújításra, korszerűsítésre. A szakszerűtlen erkélyszigetelések és a napkollektor szivárgása miatti korábbi beázások nyomai még megtalálhatóak, az esztétikai nyomok megmaradtak.

További jellemzők: központi fűtés gázkazánnal, 2 db napkollektor-panel a használati melegvíz rásegítésre, 3x16A villamos hálózat, a felső szinten 2 db almérő, kábelTV-hálózat (koax), az alsó és felső lakószint is külön bejáratú, nagy és széles teraszok, lejárat a hátsó kertbe. A padlástér hőszigetelt, a padlásfeljárón keresztül megközelíthető, makulátlan műszaki állapotú. A ház egésze körbejárható, mindkét oldalsáv 3 méteres. A garázsleálló ívelt, a belső ív kiszélesítése lehetséges, erősen javallott!

A hátsó telek 22x220 méter, a kerületi HÉSZ alapján kertes mezőgazdasági terület (Mk/XVI) besorolású. A földhivatali nyilvántartás szerint (belterületi) szántó. Mivel városon, Budapesten belül lassan minden mezőgazdasági terület folyamatosan (a környéken is) átminősítésre kerül, a középtávú befektetés előnyei magától értetődőek.

Mezőgazdasági tevékenységre, gazdálkodásra, olyan termény, termék előállítására, amely a ház alsó szintjén kialakított előkészítő-, csomagoló műhelyben fel is dolgozható, kiválóan alkalmas! A szállítás országosan is megoldható, köszönhetően a gyorsan elérhető M0-ás autóútnak.
Agrárvállalkozó családoknak Budapesten belül az egyik legjobb lehetőség! Használja ki!

A budapesti és a cinkotai ingatlanpiaci környezetben vizsgálva, a méreteket, a lehetőségeket és az elhelyezkedést számba véve ennek a háznak átlagos állapotában 284 MFt, a teleknek 50 MFt, a teljes ingatlan-együttesnek pedig a forgalmi értéke jelenleg 334 Millió Ft körül mozog. A felújítási, javítási igények figyelembe vételével és egy üzleti korrekció beszámításával került megállapításra a jelenlegi kínálati ára, amely 249 Millió Ft.

Ha egy tágas, világos, nagy terekkel rendelkező otthont szeretne, melyet öröm belakni, öröm a nagy családot egyben tartani, és ahol a családi vállalkozását üzemeltetheti, egyben a telek adta lehetőségeket kihasználhatja, akkor ez az a ház és birtok, ami mindezeknek megfelel! Jöjjön, nézze meg!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! A tulajdonosok kérését tiszteletben tartva az ingatlan személyes megtekintése előtt budapesti irodánkban tudunk bővebb felvilágosítást adni, az ingatlan bejárását kérésére megszervezni.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MIK Magyar Ingatlan Központ
Kapcsolattartó: Bosnyák Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36-30-6936328
Honlap:
 
Képek