adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XIV.kerület 
Telepes utca 

Hivatkozási szám: 3483822
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3483822
Ingatlan adatai
Irányár: 108 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 361 250 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 2001
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Amikor egy család új otthont keres, nem csak egy lakást szeretne találni – hanem egy helyet, ahol az élet megédesedik, ahol a hétköznapok szebbé válnak. Most egy ilyen \"szerelem lakás\" várja új lakóit Zugló szívében. 

Ez a tágas, 87 négyzetméteres, 3 szoba + hallos lakás nem csak praktikus elosztásával, de lélegzetelállító, napfényes teraszával is rabul ejt. A 14 négyzetméteres erkély a gondozott kertre néz, ahol a hatalmas tuják és fenyőfák megteremtik a nyugalom szigetét – mintha nem is a fővárosban lennénk. Ez az a hely, ahol a reggeli kávé különlegesebb, ahol a nyári esték grillezésekkel és családi összejövetelekkel telnek.

Az ingatlan nem csak elegáns, de modern is: padlófűtés, elektromos redőnyök, három légkondicionáló és hőszigetelt nyílászárók biztosítják a kényelmet. A minőségi burkolatok és az igényes kivitelezés minden részletében a luxust tükrözik.

A csendes lakóközösség barátságos, a környék infrastruktúrája pedig kiváló: pár perc séta a Bosnyák tér, ahol piac, boltok, iskolák, óvodák és gyógyszertár is található. A közelben számos busz- és villamosjárat elérhető, így bárhová könnyedén eljuthat.

Ez az ingatlan nem csak otthon, hanem egy életérzés. Jöjjön el, érezze meg személyesen ezt a varázslatos zuglói lakást, és találja meg benne saját jövőjét!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek