adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, III.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3476832
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3476832
Ingatlan adatai
Irányár: 42 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 708 333 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 60 m2
Fűtés: távfűtés, egyedi mérővel
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 2
Építés éve: 1971
Szintek száma: 10
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Rövid összefoglaló:
Budapest III. kerületének központi részén, Békásmegyeren a hegy felőli oldalon, egy panelprogramos ház 9.emeletén eladó, egy eredetileg 52m2-es, de a két lodzsa válaszfalának eltávolításával 60 m2-re bővült, 2 szobás, jó állapotú, nyugati tájolású, hangulatos lakás.

Környék:
Békásmegyer nyugati részén, a József-hegy és az Ezüst-hegy lejtőin fekszik az Ófalu, a régi Békásmegyer megmaradt része. A mai Békásmegyer nagyobb részét a H5-ös (szentendrei) HÉV és a 11-es út által két különböző jellegű részre osztott lakótelep teszi ki. A lakótelep központja két ikertér, a Csobánka tér (nyugati oldal) és a Heltai Jenő tér (keleti oldal) körül terül el, melyeket egymással és a HÉV-állomással gyalogos aluljáró köt össze. A városrész Duna-parti peremén üdülőövezet található.

Épület:
Az épület a panelprogram keretében 10 cm vastag hőszigetelést kapott, amely jelentősen javította az energiahatékonyságát. A szigetelés költségeit a tavalyi év során teljes egészében rendezték, így az új tulajdonos már csak a kedvező hatásait élvezheti. A lakók kényelmét három lift szolgálja, melyek közül az egyik teherlift. A lépcsőház egy részének felújítása pedig idén fejeződött be.

Lakás jellemzői:
Az ingatlant még egy korábbi tulajdonosa újította fel, jelenleg 8 éve ki van adva és a jelenlegi bérlő szívesen maradna is.
Alapterülete a tulajdoni lap szerint 52 m2, viszont a két lodzsa beépítésre került, hőszigeteléssel, parkettázva, fűtéssel ellátva, így az élhető terület 60 m2-re bővült. Igény szerint ez a változtatás visszaalakítható. Elrendezése miatt jól alakítható, a tároló helyiségek falainak eltávolításával nagyobb lett a fürdő és a konyha, illetve a konyha áthelyezésével egy harmadik szoba is kialakítható lenne.
Állapota jónak mondható, a nyílászárókat korábban műanyagra cserélték a magasabb komfort érdekében.

A közös költség 16.000 forint, amely tartalmazza a felújítási alapot, a közös víz és áram használatot, valamint a ház biztosítást is.Ezen felül minden egyedi mérőóra alapján fizetendő.
A távfűtés díja átlagosan havi 8.000 Forint, a jelenlegi fogyasztás alapján.

Parkolás:
Az utcán a nap minden szakában van hely és ingyeneses lehetséges.

 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Németh Gábor
Hirdető telefonszáma: +36 70 624-9966
Honlap:
 
Képek