adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XVI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3476827
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3476827
Ingatlan adatai
Irányár: 450 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 750 000 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 600 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota:
Szobák száma: 7
Építés éve: 1997
Szintek száma: 3
Telekterület: 964 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Tágas családi ház kereskedelmi lehetőségekkel Sasalmon!

 

Eladó Sasalmon, aszfaltos út mellett, kiváló közlekedéssel, közel a HÉV-hez és buszmegállókhoz, egy 964 m²-es telken fekvő, háromszintes, összesen 600 m²-es családi ház. A ház alsó szintje üzleti célra is alkalmas 200nm -én, a felső szinteken lakások találhatók, amelyek kiadhatók vagy többgenerációs otthonként használhatók.

Egyik lakás terasz kapcsolattal 120nm. Emeleti lakás 80nm-én. Tökéletes választás lakóhelynek, vállalkozásnak, irodának, orvosi rendelőnek vagy vendéglátásra.

 

A 1997-ben épült családi ház modern, többfunkciós ingatlan. Az alsó, 400 m²-es szinten kialakított helyiségek ideálisak műhely, kereskedelmi tevékenység vagy iroda számára. A felső szinten egy 80 m²-es lakás található, amely tágas nappalival, hálószobákkal, konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A legfelső, 120m²-es tetőtéri lakás tágas komfortos fiatalos. Az ingatlan alkalmas cég alapítására, vállalkozás működtetésére, és akár orvosi rendelőként vagy ügyvédi irodaként is használható.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható. Hitelügyintézésben és a legjobb finanszírozási lehetőségek kiválasztásában díjmentesen segítünk.

 

Műszaki

- Telekméret: 964 m²

- Kereskedelmi tevékenység 400 m² + 120 m² + 80 m²

- Fűtés: gázcirkó

- Nyílászárók: hőszigetelt műanyag

- Az alsó szint műhely célra kialakítva

- Külön bejárat a tetőtéri lakáshoz

 

Környék

Sasalm egy csendes, zöldövezeti terület Budapest egyik peremkerületében, ahol családias környezet és nyugodt hangulat várja az ideköltözőket. A környéken találhatók iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek és orvosi rendelők, így minden fontos szolgáltatás elérhető közelségben van.

 

Közlekedés

Kiváló tömegközlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre. A HÉV megálló gyalogosan 5-10 percre található, több buszjárat is elérhető a környéken, amelyekkel könnyen eljuthatunk a belvárosba. Autóval gyorsan megközelíthető az M0-s és az M3-as autópálya.

 

Ajánljuk

Ez az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik üzleti és lakóhelyet keresnek egy helyen.

Ajánljuk befektetőknek, vállalkozóknak, többgenerációs családoknak, valamint mindenkinek, aki csendes, zöld környezetben szeretne élni, mégis közel a városi élethez.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja
Kapcsolattartó: Villás Ágnes
Hirdető telefonszáma: +36 30 962-4788
Honlap:
 
Képek