adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XIV.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3476826
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3476826
Ingatlan adatai
Irányár: 59 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 782 895 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 76 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: átlagos
Szobák száma: 3
Építés éve: 1960
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Nagyzugló egyik legszebb, hangulatos utcájában eladó egy különleges, 4.emeleti, tetőtéri lakás, amely a kilencvenes évek elején került beépítésre. A nettó 76 nm alapterületű ingatlan egy tágas nappalival, két hálószobával, étkezős modern konyhával, sarokkádas fürdőszobával, külön és egyben is elérhető mellékhelyiségekkel, valamint praktikus méretű háztartási helyiséggel rendelkezik. Az ingatlan különlegessége a látványos üvegfal, a meleg hangulatot árasztó fa nyílászárók, és az egyedi burkolatok. A pincében egy 5 nm-es saját tároló is fokozza kényelmünket. A lakás mind elrendezésében, mind stílusában kivételes, ideális választás azoknak, akik egyedi otthont keresnek.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki hitel igénybevételével is megvásárolható. Irodánk díjmentesen segít Önnek a legjobb finanszírozási lehetőségek kiválasztásában.

 

Műszaki

Fűtés: gázcirkó rendszer

Nyílászárók: fa ablakok, egyedi üvegfalak

Burkolatok: egyedi, minőségi anyagok felhasználásával

Sarokkáddal felszerelt fürdőszoba, mellékhelyiség külön és egyben is

5 nm-es saját tároló a pincében

 

Környék

Zugló, Budapest egyik legnépszerűbb zöldövezeti kerülete, ideális hely mindazok számára, akik a városi élet kényelmét szeretnék ötvözni a természet közelségével. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: az Örs vezér tere mindössze néhány perc sétára található, ahol számos bevásárlási lehetőség és szolgáltatás elérhető.

A környéken több iskola, óvoda és park is található, így különösen családok számára ideális választás.

A zöld területek, fás utcák és csendes környezet hozzájárulnak a nyugodt, kellemes életvitelhez.

 

Közlekedés

Az Örs vezér tere közelsége biztosítja a kiváló tömegközlekedést: a 2-es metró, a HÉV, valamint számos busz- és villamosjárat gyors összeköttetést biztosít Budapest minden pontjával. Autóval könnyen elérhető a belváros, valamint az M3-as autópálya is, így mind a városi közlekedés, mind a vidéki utak kényelmesen megoldhatók.

 

Ajánljuk

Ezt az igényesen kialakított, különleges tetőtéri lakást azok számára ajánljuk, akik a modern stílust és a természetes anyagokat kedvelik, és Zugló egyik legkeresettebb részén szeretnének otthonra lelni. Ideális választás családok, fiatal párok, vagy akár befektetők számára, akik egy kivételes elhelyezkedésű és egyedi stílusú otthonra vágynak.

 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja
Kapcsolattartó: Spitz Tünde
Hirdető telefonszáma: +36 70 420-8190
Honlap:
 
Képek