adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Csongrád megye, Szeged 
 

Hivatkozási szám: 3469575
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3469575
Ingatlan adatai
Irányár: 136 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 122 131 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 122 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 2020
Szintek száma: 1
Telekterület: 840 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Eladó Szegeden a Liliom lakókertben (Béketelepen) egy igényes, 2020-ban épült, modern, téglaépítésű családi ház.
A ház kiváló minőségű, prémium anyagokból készült, és magas műszaki tartalommal rendelkezik. Az ingatlan elrendezése praktikus: előszoba, amerikai konyhás étkező-nappali, 2 hálószoba, gardrób, háztartási helyiség, vendég WC, valamint egy tágas fürdőszoba káddal, zuhanyzóval és WC-vel. A házhoz tartozik egy 19 m²-es garázs, mely közvetlen bejárással kapcsolódik a lakóterülethez, illetve egy 30 m²-es fedett terasz, mely részben üvegezett, szigetelt, másik része pedig nyitott, autóbeállóval bővítve.
A ház modern felszereltséggel rendelkezik: Bosch kondenzációs kazán padlófűtéssel és okos vezérléssel, központi hővisszanyerős szellőztetőrendszer, 2 darab Panasonic hűtő-fűtő klíma, vízlágyító berendezés, 8 kamerás biztonsági rendszer és riasztó. A beépített konyhabútor minőségi kivitelezésű, Whirlpool gépekkel felszerelt (sütő, mikró, mosogatógép, indukciós főzőlap).
A 840 m2 alapterületű telek rendezett, kerítéssel körülvett, az előkertben 2 elektromos tolókapu található, amelyek a garázshoz és a fedett gépkocsibeállóhoz biztosítanak bejárást. A kert részben térkövezett, részben füvesített, öntözőrendszerrel, melyet fúrt kút és szivattyú működtet. A telken található egy 16 m²-es tároló és egy 28 m²-es szigetelt faház, melyben külön mosdó és WC is található. Fűtéséről és hűtéséről légkondicionáló  berendezés gondoskodik.
Az ingatlan csendes, családias, kertvárosi környezetben helyezkedik el, mégis közel a városközponthoz, ideális választás lehet olyan családok számára, akik nyugodt, természetközeli életet szeretnének élni, de fontos számukra a város közelsége.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, kérem keressen elérhetőségeim valamelyikén.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Aktív7 Ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Bálint Krisztián
Hirdető telefonszáma: +36 30 213-5102
Honlap:
 
Képek