adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3469566
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3469566
Ingatlan adatai
Irányár: 83 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 509 091 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 55 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota: újszerű
Szobák száma: 2
Építés éve: 2007
Szintek száma: 6
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
INGATLAN HELYSZÍNE
Budapest XI. kerületének egyik csendes, de mégis frekventált részén található a Nádorliget lakóparkban. A lakópark közvetlen közelében minden megtalálható, ami a kényelmes mindennapokhoz szükséges: üzletek, éttermek, szupermarketek, óvoda, iskola, gyógyszertár, valamint sportolási lehetőségek, például fitneszterem is séta távolságon belül helyezkednek el. A Duna-part és a  Kopaszi-gát közelsége kellemes szabadidős tevékenységekre is lehetőséget nyújt. A tömegközlekedés kiváló, több villamosvonal és a 4-es metró közelsége is segít gyorsan eljutni a város különböző pontjaira. Mindezeknek köszönhetően a környék ideális választás fiatal pároknak, egyedülállóknak, de befektetési célból is kiváló lehetőség.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI
A lakópark modern, igényes építészeti megoldásokkal rendelkezik. Az épület lépcsőházai tágasak, ahol hangulatos belső kert fogadja a lakókat, kellemes zöld környezetben. Az épületben két lift található, amelyek biztosítják a kényelmes és akadálymentes közlekedést a lakók számára. A lakóközösség fiatalos, barátságos, kellemes légkört teremt az itt lakóknak. 

 

LAKÁS JELLEMZŐI
A lakás 55 négyzetméteres amelyhez egy 12 négyzetméteres erkély társul. Északkeleti tájolásának köszönhetően a reggeli órákban bőséges napfény árasztja el a helyiségeket, míg a nappali egész nap világos marad. A nappali egy légtérben helyezkedik el a konyhával és az étkezővel. A lakás klimatizált, így a nyári hőségben is kellemes hőmérsékletet biztosít. Az erkély különlegessége, hogy mind a hálószobából, mind a nappaliból közvetlenül megközelíthető, így ideális hely a kikapcsolódásra vagy egy kellemes kávézásra a friss levegőn.

 

MŰSZAKI ADATOK
A lakás korszerű műszaki felszereltséggel rendelkezik, műanyag hő és hangszigetelt ablakok, redőny.  Az ár tartalmazza a beépített bútorokat, a modern konyhagépeket, légkondicionáló berendezést. Az esetleges további bútorok külön megvásárolhatóak, így a lakás igény szerint teljesen berendezett formában is birtokba vehető.


PARKOLÁS
A parkolás az utcán fizetős, lakossági engedéllyel ingyenes.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Németh Kornél
Hirdető telefonszáma: +36 70 432-3545
Honlap:
 
Képek