adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület, Lágymányos 
Móricz Zsigmond körtér 

Hivatkozási szám: 3469498
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3469498
Ingatlan adatai
Irányár: 69 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 344 231 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 52 m2
Fűtés: gáz konvektor
Állapota:
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 1950
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ez a lakás több szempontból is kiemelkedő lehetőség. A tágas belső tereknek köszönhetően amerikai konyhás elrendezésre is könnyen átalakítható, ami modern, nyitott térélményt biztosít. A lakás nagy nyílászárói bőséges természetes fényt engednek be, így napfényes és barátságos hangulatot teremt a mindennapokban.

A lifttel rendelkező épületben található ingatlan rendkívül csendes, ami különösen vonzó azok számára, akik nyugodt otthonra vágynak, mégis szeretik, ha minden közel van. A lakásból ráadásul lenyűgöző panorámás kilátás nyílik, ami tovább emeli az ingatlan értékét és varázsát.

A 3,7 méteres belmagasság lehetőséget ad galéria kialakítására is, amely praktikus tárolási megoldásokat vagy extra lakóteret biztosíthat. A terek szabadon alakíthatók, így az új tulajdonos saját elképzelései szerint formálhatja az otthonát, legyen szó a funkcionalitásról vagy a designról.

A környék tökéletes választás azok számára, akik a város központjában, de mégis egy csendes, zöldövezeti hangulatot keresnek. A Móricz Zsigmond körtér kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, a város számos pontja percek alatt elérhető innen. A környéken üzletek, kávézók, éttermek és parkok is találhatók, így a mindennapi élet kényelmesen megoldható.

Ez az ingatlan ideális választás lehet mindazoknak, akik szeretnének egy jól alakítható, tágas lakást, amely nemcsak funkcionálisan, de esztétikailag is megfelel a mai kor elvárásainak. Akár saját otthont keres, akár befektetési lehetőséget, ez a lakás minden szempontból remek választás lehet.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: Master Casa Kft.
Hirdető telefonszáma: +36703372319
Honlap:
 
Képek