adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XXI.kerület, Ófalu 
 

Hivatkozási szám: 3469331
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3469331
Ingatlan adatai
Irányár: 185 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 698 113 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 265 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 7
Építés éve: 2000
Szintek száma: 2
Telekterület: 546 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: riasztó, hőszigetelés, klíma, redőny
Részletes leírás
Együtt és mégis külön!



Csepel központjában, varázslatos környezetben eladó egy 3 generáció szeparált, békés egymás mellett élésére alkalmas családi házas ingatlan medencével.



Az aszfaltozott zsákutcában található 546 m² nagyságú rendkívül hangulatos telken két ház helyezkedik el teljesen leválasztott közművekkel.



Az utcafronti épület 2009-ben épült tégla falazattal, beton cserép tetőborítással, fűtése és melegvíz ellátása gáz cirkóról történik.



A kétszintes, 40 m²-es épület földszintjén egy előszoba, kamra, konyha és a lépcsőház helyezkedik el. A tetőtérben egy tágas szoba és egy fürdőszoba került kialakításra. A lépcsőházból nyíló teraszról kilátás nyílik a mesés belső udvarra.



A hátsó épület szintén két kétszintes, összesen 185 m²-es, alatta egy 20 m²-es pincével, ahol a cirkó és a vegyes tüzelésű kazán kapott helyet.



Ez az épület két generációs, az 1960-as években épült téglából, a tetőtér 2000-ben került beépítésre. A földszint 125 m²-es, 4 szoba, két fürdőszoba, konyha, kamra, közlekedő és gardrób került kialakításra, falazata tégla illetve könnyűszerkezetes megoldású. A felső szint 60 m²-es, közlekedő, konyha-étkező, fürdőszoba, nappali és egy hálószoba található beépített szekrényekkel. A földszinti rész bővítése 2022-ben történt meg, amely részen műanyag, háromrétegű nyílászárók kerültek beépítésre. Az épület 15 cm-es külső hőszigeteléssel, klímaberendezésekkel garantálja az alacsonyabb fenntartási költséget. 8 kW-os napelem sziget elhelyezése folyamatban van.



Az udvarban a két épület között kapott helyet egy fűthető, hőszivattyús medence, mellette egy 30 m²-es fedett és egy 30 m²-es nyitott terasszal, grillezővel, mely biztosítja a családi, baráti összejövetelek hangulatát.



Az ingatlan területén lehetőség nyílik a garázsban egy és a kb.60 m²-es fedett beálló alatt további három gépkocsi parkolására is.



Extraként fúrt kút, riasztó és kamerarendszer, beépített bútorok állnak rendelkezésre.



Az ingatlan infrastruktúrája kiváló. A közelben iskola, óvoda, Spar, Lidl, Aldi, piac, HÉV- és buszmegállók néhány perc alatt elérhetők.



Az ingatlan tehermentes, amennyiben szükséges, azonnal költözhető!



Igény esetén a szomszédos ingatlan is megvásárolható!



Ha kedveli a mediterrán hangulatot, jöjjön el és nézze meg! Nem fog csalódni!



Minden további kérdéssel kapcsolatban várom megtisztelő megkeresését!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Erdei Ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Izsák Kati
Hirdető telefonszáma: +36306432933
Honlap:
 
Képek