adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza 
 

Hivatkozási szám: 3469230
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3469230
Ingatlan adatai
Irányár: 46 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 340 741 Ft
Típus: ikerház
Kategória: eladó
Alapterület: 135 m2
Fűtés: -
Állapota: építés alatt
Szobák száma:
Építés éve: 2024
Szintek száma: -
Telekterület: 500 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Nyíregyháza- Nyírszőlős, főútból nyíló csendes utcájában eladó egy 135 nm-es ÉPÍTÉS ALATT álló ikerházmelyek kizárólag csak a garázsnál találkoznak!

A jelen ajánlat a kb. 60%- os állapotra vonatkozikmelynek jelenlegi jellemzői:

Az ingatlan, 135nm alapterületű, 3 szoba + amerikai konyhás nappali, mely 500nm- es telken helyezkedik el, B 30-as Porotherm tégla falazat, mely 15 cm-es szigetelést kapott, 3 rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárók, mely kívül antracit, belül fehér színű, 6 légkamrás kerettel, elektromos garázskapu, a garázsból a házba, valamint az udvarra is ki tudunk jutni, a garázs előtti térkövezés, a bejárati lépcső, valamint az utcafronti kerítés is, ami lézervágott lesz,még a 46.000.000 Ft-os vételár részét képezi!

Ha viszont kulcsrakész állapotban szeretné, akkor a vételár 100%-os készültség esetén: 71.900.000Ft

Akkor a következő dolgok tartoznak még bele az árba: Az ingatlan saját részre készült, így csakis a legjobb minőségű anyagok kerülnek beépítésre, Hőszivattyús rendszer az egész házban, mely padlófűtés hő leadással történik, Hűtő - fűtő klíma, körbekerítve Lindab lemezzel. Külső festés. Hideg- meleg burkolatok, beltéri ajtók, belső festés, a felsoroltak, ha időben lép még választhatóak is.

Úgy van megtervezve, hogy minden szobából a teraszra lehet kijutni.

Távol a belváros zajától, de mégis autóval csupán pár perc.

Lakás is beszámolható, értékegyeztetéssel!

Ha az ingatlan megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni az elérhető legkedvezőbb feltételekkel, egyedi konstrukciókkal, ingyenes pénzügyi tanácsadással és teljes körű ügyintéssel is segítjük Önt! Szakmailag kiválóan felkészült kollégákkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére hogy gördülékeny legyen az ingatlanvásárlás!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, további műszaki paraméterek miatt, minden kérdésre szívesen válaszolok, ha szeretné megnézni, várom megtisztelő hívását!

+3620 33388605
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Trium Ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Tóth Natália
Hirdető telefonszáma: +36 20 338-8605
Honlap:
 
Képek