adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3469221
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3469221
Ingatlan adatai
Irányár: 79 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 766 667 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 45 m2
Fűtés: házközpontú, egyedi mérővel
Állapota: újszerű
Szobák száma: 1
Építés éve: 2020
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
-Sasadliget Resort Sun

-37nm + 17 nm saját kert

-újépítésű (2020)

-teremgarázshely bérelhető

 

INGATLAN HELYSZÍNE

A lakás a 11.kerületben, a közkedvelt Sasad Resort Sun lakóparkban található. A  lakóparkhoz tartozik egy saját élménypark, amely több mint 8000 négyzetméteren kínál kikapcsolódási lehetőségeket. A természet közelsége, a kertvárosi hangulat és a letisztult modern kialakítás jellemzi. Számos sport- és szabadidős tevékenységet biztosít: sportpályák (kosár, foci), futópálya, szabadtéri edzőpark, ping-pong asztal stb… A lakó park egyszerűen megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind autóval. Kb 5 perc autóúttal elérhető az M1-M7 autópálya mellett található számos üzletközpont, például a Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Decathlon és Praktiker. Közvetlen buszjárattal elérhető a 4-es metró Kelenföldi Pályaudvar állomása, amely Budapest egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen könnyen eljuthatunk a város belvárosába, Nyugat-Magyarországra vagy akár Bécsbe is.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az épület 2020-ban épült, 4 emeletes, lift található benne. Az épület alatt elhelyezkedő teremgarázs biztonságos parkolást és tárolási lehetőséget kínál az új lakók számára. 

 

LAKÁS JELLEMZŐI

A lakás a földszinten helyezkedik el és 37 nm alapterülettel rendelkezik. Tartozik hozzá egy 17 m²-es saját, kizárólagos kert. A lakás bútorozott, tartalmaz előteret, nappali-konyha-étkezőt, hálószobát (egy légtérben a nappalival) és egy fürdőszobát. A lakás csendes, belső teraszra néz, távol a szomszédoktól, zöld környezetben.

 

MŰSZAKI ADATOK

Az ingatlan teljesen bútorozott és modern felszereltséggel rendelkezik. Az elektromos redőnyök és a Daikin légkondicionáló biztosítják a kényelmet. A konyhában AEG és Bosch konyhagépek, beépített hűtőszekrény, mosogatógép, sütő és mikró találhatóak. A lakás rezsije 20.000-30.000 forint között mozog. A fűtést házközponti rendszer működteti.

 

PARKOLÁS

A parkolás az utcán ingyenes, azonban a mélygarázsban is lehetőség van parkolóhely bérlésére.

 

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

 

Ha kérdése van vagy megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: László Viktória
Hirdető telefonszáma:
Honlap:
 
Képek