adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XV.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3469209
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3469209
Ingatlan adatai
Irányár: 49 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 907 273 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 55 m2
Fűtés: távfűtés, egyedi mérővel
Állapota:
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1970
Szintek száma: 10
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Otthon a nyugalom szigetén - Világos lakás csendes parkra néző kilátással!

 

Fedezze fel ezt a Budapest XV. kerületében, Újpalotán található 55 négyzetméteres, 6. emeleti lakást, amely tökéletes választás lehet családok, párok vagy befektetők számára. A szigetelt ház nyugodt és csendes parkra néz, így otthona igazán békés és komfortos környezetet biztosít.

 

Az ingatlan egy kiváló elosztású, napfényes nappalival, két külön bejáratú hálószobával, nagy ablakos konyhával, valamint külön fürdőszobával és mellékhelyiséggel rendelkezik. A nappali közvetlen kapcsolatban áll a parkra néző erkéllyel, így a lakás szellős és világos. A lakás jó állapotú, a falak festettek, a burkolatok között laminált padló és járólap található.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki hitellel egyaránt megvásárolható. Igény esetén kollégáink díjmentes hitelügyintézéssel állnak rendelkezésére.

 

Műszaki adatok

A ház szigetelt, az ablakok műanyag nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, valamint a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A lakás klimatizált, alacsony fenntartási költségekkel rendelkezik, ideális választás a költséghatékony otthont keresők számára.

 

Környék

Újpalota kiváló infrastruktúrával és szolgáltatásokkal rendelkezik, a közelben találhatóak bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák és orvosi rendelők. A zöld parkok, játszóterek és sportpályák tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak az itt lakók számára.

 

Közlekedés

A tömegközlekedés is kiváló, a környéken több buszjárat található, melyekkel könnyedén elérhető a belváros. Autóval is gyorsan elérhetők a főbb utak, így a lakás könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind autóval.

 

Ajánljuk

Ajánljuk azoknak, akik csendes, mégis jól megközelíthető, parkos környezetben szeretnének élni. Ideális választás családoknak, fiatal pároknak, de befektetésnek is kiváló lehetőség.

 

Ne habozzon, keressen bizalommal, és nézze meg ezt a remek lakást!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja
Kapcsolattartó: Villás Ágnes
Hirdető telefonszáma: +36 30 962-4788
Honlap:
 
Képek